Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Η αναβάθμιση λογισμικού έχει κολλήσει στο Σεπτέμβριο του 2022 και ότι και αν κάνω, αναφέρει πως όλες οι αναβαθμίσεις έχουν ενημερωθεί. Επίσης ενώ είμαι μέλος του One UI μου βγάζει το μήνυμα πως πρεπει να κάνω εγγραφή και δεν μου επιτρέπει την πρόσβαση. ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?
Μήπως το κινητό σου δεν υποστηρίζει πλέον άλλες ενημερώσεις? Και επιπλέον βλέπω ότι είσαι σε roaming mode άρα μήπως η χώρα του εξωτερικού που βρίσκεσαι δεν υποστηρίζει την καινούρια ενημέρωση?
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μήπως έχεις περάσει κάποια rom μέσω odin? Μήπως η συσκευή είναι αγορασμένη από το εξωτερικό και τώρα είσαι εντός Ελλάδος? Αν είχε παραμείνει σε beta εδώ δύσκολα θα βγεις...
είναι το s22 ultra. γιατί να μην υποστηρίζει άλλες ενημερώσεις 🤔. Αμφιβάλω να είναι αυτό. Είμαι στη Κύπρο και είναι αγορασμένο σε κατάστημα κανονικά. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω 🤷♂️🤷♂️