Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung S22 uživatelské zkušenosti

(Téma vytvořeno: 07-03-2022 03:21 PM)
1271 Zobrazení
MajkKostka
Voyager
Možnosti
Zdravím, napíšu své zkušenosti z cca 8 denního používání.

Vzhled telefonu, zejména v zeleném odstínu se opravdu vydařil. Použitý flat OLED displej se povedl, ať už svými zobrazovacími schopnostmi tak i čitelností na přímém slunci.

Velmi mile jsem překvapený i z fotoaparátů, hlavně softwarových kouzel, které se nejvíce projevují při focení na zoom. 10x zoom snese srovnání s zoomem z mojí 11 Ultry, která má periskop!!! Hlavní fotoaparát překvapí dynamickým rozsahem i minimálním množstvím šumu za zhoršeného světla. Zkrátka větší snímač ruku v ruce s postprocessem je znát.

Abych jen nechávalil, pozoruji znatelně slabší příjem signálu, zatímco na Ultře jsem měl 4 - 5 čárek signálu na S22 mám 1 čárku a někdy mi naskočí dokonce volba volání skrze WiFi.

Prostor pro zlepšení vidím v optimalizaci systému. Občas se objeví zpomalení, zaškrtnutí či jiné sw bugy. Jedná se o nové zařízení, takže podobné chování lze chápat. 

Studenou sprchou je pro mě v tuto chvíli výdrž. Při rozumném používání nabíjím 2 - 3 denně. Trvá určitý čas, než se baterie zaběhne a systém se adaptuje na uživatelské chování, nicméně vystřídal jsem opravdu velké množství zařízení a nikdy jsem se nesetkal s tak extrémním vybíjením. Namátkou třeba 11 Ultra s 6,81 QHD 1700nit AMOLED displejem, Vivo X60 Pro Plus s baterií pouze 4200 mAh na 6,56 displej nebo P40 Pro Plus, taktéž s 4200 mAh baterií a 6,58 displejem. Pevně věřím, že další aktualizace zapracují na optimalizaci výdrže baterie, jinak by se z mého pohledu jednalo o telefon s půldenní vydrží baterie. Za mě velká škoda, že kapacita baterie zabíjí potenciál jinak výborného zařízení. 
Erniino
Pathfinder
Možnosti
Hodně lidí už má telefon doma a já udělal stejnou chybu a objednal znova u Alzy. Ale děkuji za info
0 Like
Erniino
Pathfinder
Možnosti
A máte 128 nebo 256?
0 Like
MajkKostka
Voyager
Možnosti
256gb, jinak v Datartu už jsem ji měl k vyzvednutí 11 dní zpátky. Mile překvapily
0 Like
MajkKostka
Voyager
Možnosti
Pokud se to nezlepší, tak v pátek jí buď vrátím nebo pošlu do světa za 17k. Může to být sw bug, ale nechci čekat na další aktualizace...
0 Like
SopinHo
Student
Možnosti
Nabíjím 1x denně, včera večer nabito do plna a po cca 23 hodinách mám momentálně 42%
0 Like
Roman29
Explorer
Možnosti
Ja jsem Ultru sundal z nabíječky před 11 hodinami a jsem na nocni,takže zkouším fotit,jsem na netu,zkouknul jsem jeden díl seriálu a HBO Go a teď mám 70%.Před tím jsem nabijel při 15% po 32 hodinach
0 Like
davidhenzel
Journeyman
Možnosti
zdá se to jen me nebo ma tu zkušenost i další .docela dost se zasekava zamrza .na 21ultra se to nedelo.to je tak neodladena ui4.1?
0 Like
MajkKostka
Voyager
Možnosti
Může to být, dokonce při přehrávání hudby, když začnu upravovat fotky, tak dochází k sekání a přerušení přehrávání. Tohle jsem zažil naposled 4 roky zpátky u telefonu s 2GB RAM a 2 jádrovým procesorem. Tam to nedával výkon ani operační paměť.
0 Like
MajkKostka
Voyager
Možnosti
Provedl jsem tovární nastavení, čistou instalaci a bohužel výdrž baterie je neměnná.

1hod 34min SOT a baterie 54% (60hz, dark mode, režim optimalizováno, adaptivní režim)
Screenshot_20220309-072515_Device care_copy_768x1664_11998_1646807386.jpg
0 Like
DMN87
Voyager
Možnosti
@MajkKostka Doporučuji dát vše aplikace kterých často nevyužívate a nepotřebujete jejich notifikace do hlubokého spánku v nastavení baterií. To hodně pomáhá z šetření baterie.
0 Like