Zdravím, napíšu své zkušenosti z cca 8 denního používání.
Vzhled telefonu, zejména v zeleném odstínu se opravdu vydařil. Použitý flat OLED displej se povedl, ať už svými zobrazovacími schopnostmi tak i čitelností na přímém slunci.
Velmi mile jsem překvapený i z fotoaparátů, hlavně softwarových kouzel, které se nejvíce projevují při focení na zoom. 10x zoom snese srovnání s zoomem z mojí 11 Ultry, která má periskop!!! Hlavní fotoaparát překvapí dynamickým rozsahem i minimálním množstvím šumu za zhoršeného světla. Zkrátka větší snímač ruku v ruce s postprocessem je znát.
Abych jen nechávalil, pozoruji znatelně slabší příjem signálu, zatímco na Ultře jsem měl 4 - 5 čárek signálu na S22 mám 1 čárku a někdy mi naskočí dokonce volba volání skrze WiFi.
Prostor pro zlepšení vidím v optimalizaci systému. Občas se objeví zpomalení, zaškrtnutí či jiné sw bugy. Jedná se o nové zařízení, takže podobné chování lze chápat.
Studenou sprchou je pro mě v tuto chvíli výdrž. Při rozumném používání nabíjím 2 - 3 denně. Trvá určitý čas, než se baterie zaběhne a systém se adaptuje na uživatelské chování, nicméně vystřídal jsem opravdu velké množství zařízení a nikdy jsem se nesetkal s tak extrémním vybíjením. Namátkou třeba 11 Ultra s 6,81 QHD 1700nit AMOLED displejem, Vivo X60 Pro Plus s baterií pouze 4200 mAh na 6,56 displej nebo P40 Pro Plus, taktéž s 4200 mAh baterií a 6,58 displejem. Pevně věřím, že další aktualizace zapracují na optimalizaci výdrže baterie, jinak by se z mého pohledu jednalo o telefon s půldenní vydrží baterie. Za mě velká škoda, že kapacita baterie zabíjí potenciál jinak výborného zařízení.