Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22Ultra v ramci akce do 24.2 a nechce telefon kupovat ?

(Téma vytvořeno: 26-02-2022 06:42 PM)
291 Zobrazení
rodrixs
Explorer
Možnosti
Pointa je, mam predregistraci, mam objedny vykup stareho zarizeni. Ale nedoslo mi, ze pokud chci novy telefon, musim ho jeste zvlast nekde objednat. Tak jsem chtel vedet jestli treba nekdo jich neobjednaval vic stim ze vyuzije jednu z objednavek. Diky Samsungu za matouci web plny predobjednavek voucheru, kodu a predregistraci, ale sanci mit novy telefon jsem prokaucoval. PS: objednavka jako takova v eshopu stejne nesla dokoncit.
0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Prosím vás, nehažte svoje chyby na někoho jiného. 

Libb_0-1645901959734.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

rodrixs
Explorer
Možnosti
Ano ten clanek 1 moc nechapu doted. Mel jsem se ujistit u sveho prodejce ze mam telefon predobjednany ... ty vety jsou hrozne kostrbaty a matouci. Sem asi retardovanej, ale nechtelo se mi to cist - moje minus to jo. Jeste k tomu jsem to delal na strance kde byl vyfocen Fold 3.
0 Like
rodrixs
Explorer
Možnosti
Pro nekoho kdo tuhle predobjednavaci predregistracni proceduru dela poprve je to zmatek v kterym se nevyzna. Jsem zvykly vse vyridit v ramci jedne objednavky nebo predobjednavky, kde je pruvodce krok za krokem co chci a nechci. Na vykup jsem musel zas na jiny web !
0 Like
rodrixs
Explorer
Možnosti
Nasel se borec co mi prenechal svou objednavku. Dobra vec se povedla. Dekuji pane !
0 Like