Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22U problémy sa dovolať

(Téma vytvořeno: 09-03-2022 10:48 PM)
1466 Zobrazení
Viko997
Explorer
Možnosti
Zdravím, po výborných skúsenostiach s S20U 12/512gb som sa rozhodol pre S22U 12/256gb. S mobilom som síce zatiaľ nadmieru spokojný (zajtra si idem aj po Budsy pro) no už viac ľudí ma bombardovalo že sa mi občas nedá dovolať. Telefón mam 3 týždne kupovaný v Samsung Praha-Chodov. Dnes som to teda začal riešiť. Nakoniec som si z Google play stiahol inú appku na volanie, na ňu sa mi dovolať dá no musím byť nonstop online. Ma s tým taktiež niekto problém poprípade riešenie? Ďakujem😮💨
33 Odpovědi
LollipopMM
First Poster
Možnosti
Dobrý den. Mám rovněž podobné problémy.

1) Nedá se mi dovolat, zachvilku pak přijde SMS o zmeškaném hovoru. Potom už se mi většinou dovolat dá, někdy to ale nejde ani napodruhé. Někdy se mi dá zase dovolat bezproblému napoprvé.

2) Během hovoru dochází k výpadkům, já mám ticho, druhá strana buď slyší jakýsi šum a nebo má také ticho. Někdy výpadky tvoří i 50% času hovoru, naopak jsem měl i 20ti minutové hovory které byli bez výpadku.

3) Když někomu volám tak někdy trvá i 20 vteřin než dojde k vytočení hovoru (než druhému začne zvonit telefon) zpravidla to ale bývá 10-15 vteřin (i to mi přijde velmi dlouhé) párkrát došlo i k vytočení po pár vteřinách, tak jak je to podle mě normální (alespoň jsem to tak měl u všech předešlých mobilů).

Telefon S22 128GB.

Telefon mám od 14. března. 15. března aktualizace na aktuálně nejnovější verzi softwaru.

Předchozí telefon (Samsung galaxy J5 2016 Dual SIM) a nikdy jsem sním žádné takovéto potíže neměl. Stejní operátoři, stejné sim karty, pohybuji se na stejných místech a nikdy nikde nebyly tyto potíže.

Používám Vodafone a T-mobile. Přijde mi že u T-mobile se potíže vyskytují častěji.
0 Like
bolek007
Journeyman
Možnosti

chápu dobře, že nepomáhá ani zapnutí VoLTE? V některých příspěvcích bylo totiž zmíněno, že po zapnutí se dovolat lze...

0 Like
Viko997
Explorer
Možnosti
Nie, ani to, pomáha preventívne zapínať a vypínať letový režim, ale ak to samsung čím skôr neopravi prechádzam na Apple
0 Like
Viko997
Explorer
Možnosti
Ľudkovia, brázdil som netom, vyskúšal som jednu radu a mam po probléme, mam 2 simky, jednu mam na volania a sms, druhú na net, na tej na volania som povolil len 2g a už nemám žiaden problém ani s dlhým vytáčanim a ani nedostupnosťou 😊
0 Like