Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22U chybná aktualizácia, bootloop

(Téma vytvořeno: 30-01-2025 05:53 PM)
312 Zobrazení
roya_
Journeyman
Možnosti
Čaute, po včerajšom update "Aktualizácia systému cez Google Play" na 1.januára 2025 sa mi telefón samovoľne vypína a reštartuje po chvilke používania a dnes ráno sa mi vypol tak, že nastal bootloop. Potom sa po niekoľkých desiatkach bootloopov naštartoval, skontroloval som štandardnú aktualizáciu telefónu, mal som januárovú, tak som aktualizoval. Myslel som, že pomohlo, ale neskôr, už po dlhšom čase sa mi zas vypol.
Aktuálne sa tvári, že drží, ale zjavne je veľmi jednoduché len tak odpáliť mobil oficiálnou aktualizáciou a prísť o všetky dáta...

Eviduje tento problém ešte niekto z vás (cez Google som našiel, že vo svete sa nájdu presne na tento model viacerí)?
6 Odpovědi
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, ano případů, kdy se S22 Ultra dostane do smyčky restartů se objevilo více, zda se k tomu oficiálně vyjádří Samsung je těžké odhadnout. Vzhledem ke komplexnosti telefonů se i u oficiální aktualizace může stát, že telefon zkolabuje, předpokládám, že chyba se neprojevila na všech S22 Ultra v oběhu, ale bude to například HW kombinací a nebo i SW kombinací těch kusů, což potvrzují lidé v komentářích, jim S22U funguje.

A co se týká ztráty dat, pravděpodobně nemáte v telefonu důležitá data, protože pokud řešíte jejich případnou ztrátu až v momentě problému, tak to asi budou data, která v pohodě oželíte. Zvlášť když záloha dat je tak jednoduchá.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like
roya_
Journeyman
Možnosti
Všimol som si, že mám problém aj s pripojeniami (wifi, bluetooth, dáta, gps), že mi ich kvázi náhodne občas vypína/zapína.
Rozumiem, no aby sa kvôli aktualizácii takto jednoducho znefunkčnil telefón mi pride absurdné.
Asi vyskúšam ešte factory reset, aj keď tomu moc nedávam alebo jedine sa nejakým spôsobom vrátiť k staršiemu FW.
O zálohy sa v mojom prípade starám, ale tak nemusia byť vždy najnovšie.
0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
Uživatelsky nic víc, než tovární nastavení neuděláte, jasně jde se vrátit i na starší verzi systému, to už moc uživatelské není a hrozí, že z telefonu bude totální cihla. Zkuste kontaktovat autorizovaný servis, zda oni mají řešení a zda je třeba i zdarma vzhledem k tomu, že chyba je asi způsobena sw aktualizací. (předpokládám, že S22U už v záruce nemáte).
Co se týká záloh, mějte je na nějaký cloud, nebudou starší než pár minut.
S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like
roya_
Journeyman
Možnosti
Kontaktoval som aj podporu Samsungu a ako sme sa aj bavili, vyskúšať najprv núdzový režim, potom factory reset a ak to nepomôže, kontaktovať servis. Ohľadne prípadnej platby mimo záruky si to mám vopred overiť.
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Reset přes recovery menu ? Nebo pes aplikaci v PC obnovit software
S25 ultra 512GB
0 Like
roya_
Journeyman
Možnosti
Vyskúšal som, nepomohlo...
0 Like