Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

S22

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 04-12-2023 08:48 PM)
189 Προβολές σελίδας
stathis_ks
Pathfinder
Επιλογές
Αν υπάρχει κάποιο burn in στο status bar υπάρχει λόγος αγοράς νεου κινητού; ...η συσκευή είναι ολοκαίνουργια ...για πείτε γνώμες 😁
9 Απαντήσεις
NicolasS23u
Pathfinder
Επιλογές
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά το burn in διορθώνεται. Το ίδιο είχα πάθει με το OnePlus 8pro και την ίδια μέρα έφτιαξε, όταν χαμήλωσε η φωτεινότητα της οθόνης για αρκετή ωρα
PKs
Big Cheese
Επιλογές
Αν είναι στην εγγύηση λογικα γίνεται να αλλάξει και η οθόνη.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το burn in ΔΕΝ διορθώνεται ούτε μόνο του, ούτε με update, ΜΟΝΟ με αλλαγή οθόνης...😉😉
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έχεις παρατηρήσει burn in??
Ξέρεις πως είναι? Αν όντως έχει πας σε εξουσιοδοτημενο και σου αλλάζουν οθόνη αν είσαι εντός εγγύησης...
stathis_ks
Pathfinder
Επιλογές
Κάτι βλέπω αλλά φαίνεται πολύ ελάχιστα..εγώ το είχα αγοράσει από κοτσοβολο και δεν ξέρω αν καλύπτεται από εγγύηση η όχι ..και πως πρέπει να γίνει ο έλεγχος..
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έχω ανεβάσει σχετικό ποστ πρόσφατα, έχει κάποια τεστ που μπορείς να κάνεις για να σιγουρευτείς.
Αφού εχει αγοραστεί από κωτσοβολο έχει 2 χρόνια εγγύηση... κάνε τα τεστ και πήγαινε και σε εξουσιοδοτημενο να το σιγουρεψεις.
NicolasS23u
Pathfinder
Επιλογές
Τι ήταν αυτό που έπαθα εγώ; είχε κολλήσει στην οθόνη το notification bar καθώς έκανα κανονικά πλοήγηση και σε λίγες ώρες αργότερα έφυγε.
Δεν είναι burn in αυτό;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Όχι... Αυτό ήταν κάποιο bug του λογισμικού... και με μια επανεκκίνηση έστρωνε... το burn in όταν τα pixel μιας oled οθόνη αχνοδειχνουν σαν ghost effect κάτι που εδειχναν κανονικά ας το πούμε.. και αυτό γιατί έχουν ας πούμε "καεί" (burn in)... στο ποστ που σου ανέφερα έχω ανεβάσει και φωτογραφία με το πως φαίνεται μια οθόνη με burn in.
NicolasS23u
Pathfinder
Επιλογές
Ναι το είδα το ποστ σου, αυτό έβλεπα κι εγώ αλλά όπως λες και είναι λογικό ήταν θέμα λογισμικού... Μακριά από μας τα burn in λοιπόν.. 😄