Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22+

(Téma vytvořeno: 05-02-2023 09:52 PM)
326 Zobrazení
Michal717
Navigator
Možnosti
Zdravím vás. Riešil niekto problém so signálom? Zrazu sa stratí a na mieste s dobrým pokrytím a už pomôže len reštart. Dnes za deň nutný 3x reštart.
0 Like
17 Odpovědi
JulesCrown
Pioneer
Možnosti

Spozoroval si kedy to začalo? Neinštaloval si niečo nové do telefónu? Zmena SIM karty? Dve SIM? Sneh? 😄

0 Like
Michal717
Navigator
Možnosti
Telefón používam 9 dní. 2 dni dozadu to začalo, denne 3x- 5x reštart. Nové? Aplikácie, ktoré využívam už niekoľko rokov. Áno 2 SIM
0 Like
JulesCrown
Pioneer
Možnosti

Tak pokiaľ sa v telefóne nebijú nejak tie staré aplikácie, skús to spozorovať, navrhoval by som vypnúť VoLTE, skúsiť v bezpečnom režime, keď nepomože smer servis

23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Bohužiaľ, mal som rovnaký problém na predchádzajúcej S22 Ultra. Jednu dobu - okolo minulého leta - sa to nejako ustálilo, ale potom sa to vrátilo. Nepomohlo nič, reklamácia neuznaná s tým, že sa im v servise závada neprejavila (čo viem pochopiť, keďže v servise s telefónom neprechádzajú medzi vysielačmi a podobne). Kde je (bola) chyba sa mi zistiť nepodarilo...

Michal717
Navigator
Možnosti
Predpokladám, že servis nebude mať kladné stanovisko.
Toto je posledný model, S20 problém, S21 problém ( tu mi vypadol displej, v rámci záruky vymenili ale akoby ho lepil amatér, pol ročný boj so servisom ), S22 problém. Skoncil som so Samsungom. Riešenia ako vypnutie VoLTE, nepoužívať 2xSIM alebo obmedziť aplikácie je na smiech. Ale ďakujem za reakcie.
0 Like
Michal717
Navigator
Možnosti
Dnes som volal do predajne, kde som kúpil telefón. Tak samozrejme servis je ekdna možnosť. Predajca používa S22 a ze nemá takýto problém. Mal to na ultre. Mam skúsiť vypnúť VoLTE a skúsiť zmenu SIM. Dnes to skúsim. A posledná možnosť reklamácia. Pri niektorých kusoch menili nejaké hw veci ale je aj riziko ako opätovne záleží telefón. Už to nebude ako pri novom kuse.
A zostal som prekvapený, keď mi povedal, že nakoľko som využil akciu "odpredaj stary" tak v tomto prípade nie je možnosť vrátiť telefón. Super podmienky, fakt.
0 Like
p_1
Voyager
Možnosti
Michal717 ... mám v rodine skúsenosti s s22, s22+ a aj s22 ultra . Pri žiadnom modele nepozorujeme rovnaký problém. Avšak jedna vec , ktorú som postrehol pri s22 a mohlo by to byť v tomto prípade aj smerodajne je , že pri zapnutej funkcií šetrenie baterie a adaptivnej batérií sa telefón pri nepoužívaný odpajal od siete ( podľa mňa to fungovalo v principe , že mal nejaky algoritmus kedy sa pripojil čo v konečnom dôsledku robilo oneskorenie notifikácii a keď som odomkol telefón nemal 4g a zrazu po 5 sekundach mal ..) Neviem ako vy pozorujete zmenu ,len píšem moju skúsenosť. Keď som všetko povypinal telefón fachči bez jediného problému. Aplikácie ktoré používate roky ste si prenášal do zariadenia ako nové, alebo kopirovali zo starého zariadenia ? Keď pred reklamaciou skuste ešte vrátiť telefon do pôvodných nastavený od vyrobcu ( reset ) a skuste 2 -3dni , či budete mať ten istý problém.... možno pomôže, možno nie . Dúfam, že sa vám to podarí vyriešiť ...
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pokiaľ ste telefón kúpil priamo na predajni, tak si myslím, že právo na odstúpenie od kúpnej zmluvy v ochrannej 14 dňovej lehote sa na takýto predaj nevzťahuje, čiže to nemá s akciou nič spoločné.

Odstúpenie od zmluvy v dobe 14 dní sa vzťahuje iba na zmluvy uzatvorené na diaľku, to znamená napríklad pri objednávke cez eshop.

0 Like
CobraTate
Navigator
Možnosti
Predaj alebo ho vymeň za iný
0 Like