Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22

(Téma vytvořeno: 29-12-2022 06:33 PM)
401 Zobrazení
Ondra467
First Poster
Možnosti
Dobrý den, koupil jsem si telefon s22. Chtěl jsem do něj umístit SIM kartu. Pravděpodobně jsem jehlou na simkarty zajel do mikrofonu. (Výborná práce Samsungu dát podobné zdířky asi 2 milimetry od sebe) mikrofon jsem testoval. Funguje, ale zajímá mě, jestli jsem tímto nepřišel o voděodolnost. Díky. 
0 Like
4 Odpovědi
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Dobrý den, chtělo by se napsat, že pokud mikrofon funguje a necítil jste nějaké "propíchnutí" při vkládání jehly, bude voděodolnost zachována. Pokud byste chtěl ale úplnou jistotu, parametry může otestovat a případně potom potvrdit jenom servis.
mobil-man
Helping Hand
Možnosti

Líbí se mi, jak si někdo stěžuje na řešení zvolené výrobcem, ačkoliv se sám přiznává, že ani nečetl návod. Všimněte si tučného textu v manuálu. Výrobce tušil, že se najdou blbové, co to zkusí rvát jinam. Zřejmě i proto je těsnící mřížka umístěna kolmo k otvoru, takže pokud se v tom rýpe špendlíkem, nemělo by dojít k jejímu poškození a ztrátě vodotěsnosti (viz četná videa s rozborkou telefonu).  

mobilman_0-1672392778859.png

Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, viděl jsem test zaměřený právě a tohle a konstrukce prakticky vylučuje poškození telefonu, pokud byste nevyvinul vyloženě extrémní sílu. Můžete být v klidu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

MegaBoss
Journeyman
Možnosti
Ano, přiznávám, že to byla chyba. Byl jsem plný emocí z nadšení nového telefonu, jelikož jsem přecházel ze střední třídy a je to moje první vlajka. Simku a případně SD kartu jsem tímto způsobem měnil již několikrát, takže to byla rutina a u žádného mého minulého telefonu nebylo takové řešení, vždy byly šuplíčky po stranách a mikrofony dole, tudíž jsem tohle nečekal. Příští telefon už nejspíš slot na SIM mít nebude, takže to bude vyřešený. Díky za koment.