Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22+ výpadky mobilního internetu

(Téma vytvořeno: 06-05-2022 11:33 AM)
1482 Zobrazení
Cammillo_79
Journeyman
Možnosti

Zdravím, řeším neustále vypadávání mobilního internetu. Přešel jsem z S21+ na S22+. Tohle se mi na S21+ nikdy nestalo. Ať dělám cokoliv, prohlížení internetu, YouTube, vždy dojde po cca 15 minutách zastavení a nasleduje 2 az 5 minutová pauza kdy prostě nejdou data. Signál je plný, LTE+ taky je. Někdy pomůže vypnout a zapnout data. Stává se to někomu?

Děkuji za info.

Screenshot_20220505-084642_Facebook.jpg

14 Odpovědi
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Nejste sám. Problém má více lidí. Viz jiné vlákno 😉
Cammillo_79
Journeyman
Možnosti

eSIM používám, měl jsem ji už na S21+. Jinak jsem spokojen, budu doufat v aktualizaci.

Guccinek99
Journeyman
Možnosti
Bohužel to trápí i mě, stránky se nenačítají, videa se sekají, je to děs tolik peněz za to chtějí 🙄
Guccinek99
Journeyman
Možnosti
Hrozně mě to štve, moc jsem se na nový telefon těšila a Samsung značku mám ráda ale tohle podcenili teda 😒
mikhales
Pioneer
Možnosti
U mě jsem problém s výpadky sítě prozatím vyřešil přepnutím z 5G na LTE a vše se chová normálně. Bez 5G se aktuálně obejdu, ale je to takové nouzové řešení, jako jezdit v autě na čtyřku, když můžu přeřadit na šestku, která tam sice je, ale když ji zařadíte, nepůjdou brzdy.
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Mam ultru par dni.. potvrzuji vypadavani site.. signal sice je, ale prestane uplne fungovat download na nejakou dobu.. sekajj se stories na instagramu, videa na youtube... Viz moje odpoved pod vlaknem zde: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/data-s22/td-p/5338993

Bohuzel oficialni odpoved jsem dostal pouze: tovarni nastaveni nebo servis.. Vice to komentovat radeji nebudu, jelikoz bych se akorat rozcilil.. Musime doufat v napravu updatem

DMN87
Voyager
Možnosti
Je to fakt zajímavé. Vypadá že není to problém všech kusů. Já jsem teď fungoval 3 dny jen na 4g internetu na vysočině a neměl jsem problém ani jednou. Od začátku mám vypnuté 5g kvůli šetření baterie. 4g+ zatím funguje v pohodě.
SamFisher8557
First Poster
Možnosti
Mohu potvrdit,se zanutým 5G občas výpadek downloadu,sekání videí apod.Po přepnutí na jen 4G,problémy zmizely.5G stejně v ČR dlouho nebude,tak se bez toho obejdu.Jinak jsem s telefonem spokojený 👍
0 Like
skejpa
Pathfinder
Možnosti
Presne. Podpora totalne zoufala. Lepsi nemit podporu zadnou. A ja bych jim to i hodil na reklamaci ale to zas budu muset resit nahradni telefon, coz znamena predelat bankovnictvi, authenticatory atp... 😱

Galaxy S22 256GB (SM-S901B/DS), aktuálně na S901BXXU6CWH5
0 Like