Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

S22 ultra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-12-2022 07:17 AM)
203 Προβολές σελίδας
Damon13
Student
Επιλογές
1) Επαναλαμβανόμενα λαγκαρίσματα κατά την χρήση εφαρμογών Instagram, viber. Πάγωμα οθόνης για τουλάχιστον 30'' με 1' την κάθε φορά. 

2) Εξαιρετικά χαμηλή ένταση ακουστικού, ακόμα και στην μέγιστη ένταση, κατά την διάρκεια κλήσης. Εαν είσαι σε χώρο που περνάει έστω και ένα αμάξι, δεν μπορείς να ακούσεις τον συνομιλητή σου καθόλου.

3) Συχνά δεν λαμβάνεις κλήσεις και δεν εμφανίζει καμία ειδοποίηση έστω αναπάντητης κλήσης. 

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ S22 ULTRA
4 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
καλημέρα, μήπως παρεμβαίνει κάτι στο ακουστικό? κάποια μεμβράνη?? γιατί μου έχει συμβεί... είχα μια spigen πολύ μάπα και μετακινουνταν με αποτέλεσμα να φράσει το ακουστικό κ να μην ακούω...
για τα λαγκαρισματα έχεις κάνει όλα τα update των εφαρμογών αυτών???
είναι γνωστό το θέμα με viber και insta, σε εμένα πάντως διορθώθηκαν...
για το 3, όταν κάνει update τις υπηρεσίες εταιρίας κινητής τηλεφωνίας το κάνει... θέλει επανεκκίνηση... εκτός και αν έχεις cosmote που γενικά έχει θέμα και πρέπει να ενεργοποιήσεις το vote... αν και εγώ που το έχω ενεργό στο Α72, πάλι δε λειτουργεί, δεν εχω κλήση υψηλής ποιότητας και δε δείχνει καν το εικονίδιο...
Επιλογές
τα bugs σε ινστα πολλές φορές οφείλονται στο ότι τα social media δεν συνεργάζονται άψογα πάντα με το android της Google. τώρα σε ότι αφορά τα υπόλοιπα πιθανόν να έχει συμβεί κάτι άλλο. πάντως εγώ με s22+ από το καλοκαίρι είμαι πολύ ικανοποιημένος
Επιλογές
Εδώ πάντως, κανένα από τα προαναφερθέντα προβλήματα. Το κινητό τρέχει σφαίρα και είναι απροβλημάτιστο.
Gus1918
First Poster
Επιλογές
Κατοχος S22, και αντιμετοπίζω παρόμοιο πρόβλημα ,συγκεκριμενα δεν μπορω να κανω log in μ βγαζει σφαλμα κατα τη διαδικαδία αποδοχής sms, + τοις αλλοις με εχει κλειδώσει απο τις πολλες προσπάθειες...τους εστειλα στο customer care και μου απαντησανε να δοκιμασω μετα απο 24 ωρες....
Να υποθεσω το προβλημα συνεχίζεται ακόμα?