Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 Ultra, po měsíci používání

(Téma vytvořeno: 04-11-2022 11:49 PM)
431 Zobrazení
MarekPrudky
Voyager
Možnosti
Zdravím všechny téhle dobre komunity. A jednak chválím Samsung že má takovou aplikaci pro sdílení a rady s ostatními uživateli. 

Takže začnu hezky z kraje, musím se přiznat že je to vůbec poprvé co mám opravdu tak drahý telefon, ale řekl jsem si že žijeme jenom jednou, navíc jsem telefon kupoval v době kdy probíhala akce na cashback. Co se týká telefonu rychle jsem si na něj zvykl i když je větší a těžší než můj minulý. Displej je opravdu nádherný a krásné se na něm kouká na filmy, Pokud nabiju baterií na 100% tak při mém běžném používání vydrží v pohodě 2 dny, a hodně tomu teď pomohla i aktualizace na Android 13 systém je o dost plynulejší, to že všechno běží a šlape v pohodě je dobrý hardware protože 8 jádro a 12Gb rám dělá prostě svoje. Co se týká foťáku tak z těch jsem úplně nadšený jak se za poslední dobu posunula technologie, protože kdyby mi někdo řekl před 10 lety že budeme fotit mobilem asi bych mu poklepal na čelo. Fotky jsou opravdu nádherné, a jsem ten typ člověka co se mu líbí fotky více saturovatejsi. 108Mpx to umí zázraky a přitom taková malá čočka ale používám ho jen občas, a ano vím že se chystá S23 Ultra která bude mít už 200Mpx, ale ruku na srdce, kolikrát ho člověk použije když tak velké rozlišení zabírá dost místa, a nejde použít ani na sociální média. Zvykl jsem si rychle i na spen, pokud jej umíte použít hodí se na spoustu věcí, hlavně skvělý při focení. Samsung je podle mě teď hodně na špici a doufám že i zůstane, a kdo si rád připlatí za kvalitu bude jistě hodně spokojen. A dostane za peníze přesně to co si zaplatil. 
4 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Také zdravím @MarekPrudky a díky za sepsání osobních zkušeností s S22 Ultra 👍.

Pěkný den.

Polo12
Helping Hand
Možnosti
Díky za sepsání zkušeností...Je něco, co Vám na S22 Ultra naopak nevyhovuje?
MarekPrudky
Voyager
Možnosti
Možná tak jedině ten trochu zakriveny displej občas se mi stane že se přecvaknu ale možná mám jen větší prsty
0 Like
DMN87
Voyager
Možnosti
Kvalita video, ta je strašná. Je lépe pokud používáte Provideo ale jinak katastrofa. Samozřejmě na displeji mobilu vše vypadá v pohodě ale jakmile zapojite video na OLED tv, tak bohužel zároveň iPhone, Xperia, pixel mají mnohem ale to mnohem lepší kvalitu. Na s22U video strašně šumí a dokonce můj předchozí S21+ točil lepší video. Ale nemůže mít člověk vše.
0 Like