Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 Ultra display issue

(Téma vytvořeno: 25-02-2022 03:20 PM)
478 Zobrazení
MichalDee
Apprentice
Možnosti
Zdravím všechny, rád bych se dotázal na chybu se kterou se již týden setkávám při používání mého S22U. Setkáváte se s ní také nebo jste nic takového nepostřehli?

Dejme tomu třeba v jednom z 30 případů odemčení na velmi krátkou chvilku problikne v náhodné části displeje vodorovný barevný pruh (o šířce cca 1cm) od okraje ke okraji - srovnatelné s rozbitým displejem viz příloha. Jinak je displej plně funkční a nic nezlobí.

Telefon nespadl a displej jak jsem již zmiňoval není viditelně poškozený. Jedná se o sw chybu nebo doporučíte reklamaci?

image

0 Like
10 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
o této chybě se ví a podle některých uživatelů na redditu jí opravuje aktualizace, která se objevila dnes. Potvrdit to z vlastní zkušenosti nemůžu, telefon nemám ještě k dispozici. Každopádně by to měla být chyba softwaru, takže by to měl Samsung aktualizací vyřešit.

0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, na oprave chyby kdy u nekterych kusu S22U problikava displej v podobe barevnych pruhu viz vase priloha co popisujete se uz intenzivne pracuje a naprava prijde v nektere z nadchazejicich aktualizaci.

Problem by prozazim mel jit eliminovat nastavenim displeje na FHD+ ..

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, dovolím si bez těch "mělo by" apod. Jednalo se o softwarovou chybu a dnešní aktualizace problém u mě vyřešila. U mě se to projevovalo při nastaveném maximálním rozlišení, vypnutím živých barev a puštění videa v Youtube na fullscreen. Po aktualizaci se již problém nepodařilo navodit.

Ona ta dnešní aktualizace řešila víc věcí, lidé zmiňují plynujejší prostředí, vyřešené nechtěné vypínání displeje v apliakcích Chrome/Twitter a další

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Maras86
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, žádný podobný jev se během týdne od koupě nerozbrazoval. Dnes proběhla aktualizace a taky se nic takového neděje. 🤷🏻‍♂️
0 Like
MichalDee
Apprentice
Možnosti
Poslední aktualizace odstranila problém. Děkuji za odpovědi
0 Like
werfewr
Student
Možnosti
Má to snad každý kus s Exynosem. Kolem mě 4 lidé a já taky
0 Like
Andrejoxp
Pioneer
Možnosti

Exynos je asi zdrojom viacerych problemov. Jak kvality fotografii, videa, prehrievania a vydrze baterie. Az s procesorom Snapdragon by sme mali v rukach to, co nam samsung v reklamach a specifikaciach prezentuje. Bolo by to o niecom inom. Vyssi level.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Ale blbost. Víte, proč se píše o problémech s verzí s Exynosem? Protože ji tu máme, a protože sousedova tráva je vždycky zelenější. Měl jsem možnost porovnat loňské modely Exynos/Snapdragon a bylo to zhruba nastejno. Letos podle toho, co čtu, to není se Snapdragonem žádná výhra. Má možná lepší signál, ale víc se přehřívá. A ta chybka s displejem podle mě souvisí s tím, že máme grafárnu od AMD a prostě se někde vloudila chybka. Vzhledem k tomu, že to Samsung opravil v den, kdy měl jít telefon ofiko do prodeje, bych přimhouřil oko.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Andrejoxp
Pioneer
Možnosti

Mne nejde o hry, alebo nejake cisla v benmarkoch. Ja som mal moznost pouzivat S20FE 5G so snapdragonom... a potom s exynosom. Exynos sa zahrieval ako divy, videa v noci odsumoval a boli bez detailov na strukturovom povrchu... take rozmazane, zahladene. To bolo na snapdragone krasne ostre aj za svetla sviecok. Je to az neuveritelne. Sum bol maximalne v priatelnej miere. Ale kedze ultra S21 "bola" vo vsetkom "lepsia" siahol som po nej.  Problemy pri predstaveni sa opakovali, mna to sklamalo a stratil som doveru. Som rozcarovany, ze mam top model v rukach a on nefunguje ako ma a bude sa este ladit... spravne pocujem? Co robili vo vyvoji? To tak robi aj apple? Ja som androidak... a objektivne musim uznat v mnochych porovnaniach, ze 108mpx je pekne cislo, ale niekto este lepsie dokaze s 12mpx... mozem dolozit fotky ak treba... ale to je znami fakt.

Teraz cakam na predobjednavku S22U

Tu je take porovnanie s21U exynos a S22U snapdragon. Podla mna je to, ako keby sme zrovnavali nie modely s rocnim rozdielom, ale tak dvoma. Ale pre vas to tak nebude. Mate exynos a snapdragon na rovnako. Zamerajte sa na aj porovnanie nocneho videa. A taky rozdiel je vo vsetkom.

Cas cca. 11:10 nocne 11:30

https://youtu.be/Cvv-o0575LY

Tu su fotky... su tam aj fotky rok ladenej s21U 

https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s22-ultra-exynos-camera-test/

Jak je to foto v interieri tak to je na S21U fakt bieda. Aj detali 1:1... pozrite si aj tie fotky s lodou. Budme objektivmi a hodnotme tak ako vidime. Ja by som sa tak rad mylil... ale klamal by som seba.

A nemyslim si, ze zrovna americky trh by bral nieco spatne... preto nema exynos.

Este exynos a snapdragon S21U

https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s21-ultra-5g-snapdragon-camera-review-ahead-of-exynos/

Pozrite si to v klude...

0 Like