Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22+ Bluetooth

(Téma vytvořeno: 29-09-2022 08:19 PM)
333 Zobrazení
VendyPer
Student
Možnosti
Zdravím, mám takový problém s Bluetooth v autě.
S telefonem používám i chytré hodinky a tak když v autě příjmu hovor, tak ten se automaticky neprepne do auta, ale zůstane v telefonu. Musím pak ručně vybrat zařízení přes ikonu Bluetooth.
V hodinkách mám hovory zakázané, ale telefon stejně nějak nepozná že hovor má prepnout do auto. 
Moje předchozí telefony to dělali automaticky, tak nechápu co má Samsung za problém dát prioritu autu. 
Znáte někdo řešení? Děkuji 
0 Like
6 Odpovědi
MarNs
Pathfinder
Možnosti
Moje S22U dělá to samé, vyzkoušel jsem už snad vše, ale pořád je to stejné. Akorát hodinky nemám Samsung ale Hua Watch 3Pro.
0 Like
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Mám s20 fe a v autě můžu mít i dva telefony spojené s radiem jelikož mam osobní a pracovní kde si přepínám mezi bluetooth media a telefon přehazuji to na rádiu a funguje to normálně.
0 Like
VendyPer
Student
Možnosti
No telefon je k rádiu normálně připojen, může přes něj hrát i hudba. Ale když přijde hovor, příjmu ho na rádiu, ale telefon ho stejně přepne do telefonu. Prostě divné. Mám S22+ 14 dnů. První týden to dělalo pořád, potom to týden fungovalo v pohodě, prepinalo se do rádia, a dnes opět zase jen v telefonu. Pěkně otravné a hlavně za jízdy i nebezpečne.
MarNs
Pathfinder
Možnosti
Já máme právě připojený služební A31 a vlastní S22U. Ten služební přijme hovor přes BT kdykoliv, ale S22U z 90-ti procent (minimálně), okamžitě po přijetí hovoru přepne do telefonu a já musím za jízdy přepínat na panelu, že chci použít hlasité volání. Už mě to fakt nebaví, se starým P30 Pro jsem nikdy v autě neměl problémy, ale vlajka od Samsungu stojí v tomhle případě úplně za h...o. 💩💩💩
Android Auto funguje jedině přes originál USB kabel, handsfree se nezapne automaticky přes rádio, ani blbý adaptér USB-C na sluchátka s jackem člověk nemůže použít od jiného výrobce, ale musí koupit Samsung.
0 Like
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
To chápu že je dost otravné abych pravdu řekl teď jsem neměl možnost to vyzkoušet. Možná za to může nějaká dřívější aktualizace. Já jsem přes léto řešil zase problém s nabíjením ale samsung to opravil po dvou aktualizacich. Určitě se na tom pracuje je potřeba vyčkat. Řada S22 má celkem dost problémů za svůj život.
0 Like
Master4u
Explorer
Možnosti
Tak ja problém s volanim nemám a na AA, muzu pouzivat i noname kabel a vse funguje
0 Like