Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

S22+ και προβληματα, παλι

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 07-12-2022 07:28 PM)
752 Προβολές σελίδας
kermit75
Voyager
Επιλογές
Καλησπερα παιδες,
Απο την αρχη γκρινιαζα για τη μπαταρια, οτι τελειωνει γρηγορα. Ολοι ελεγαν οτι με τα απντειτ θα ισιωσει. Και ετσι περνουσε ο καιρος. Μετα την αναβαθμιση κολλουσε το βαιμπερ και ετσι αποφασισα να το παω στο σερβις. Την πρωτη φορα εκαναν εργοστασιακες ρυθμισεις, ειπαν οτι η μπαταρια ηταν σχεδον καινουρια οποτε αν δεν ισιωνε να το παω ξανα. Δυομερες μετα το πηγα γιατι πλεον ανοιγε-εκλεινε κατα τπ δοκουν. Μου ειπαν οτι ηταν η πλακετα το προβλημα απο τη πρωτη μερα γι αυτο και τελειωνε η μπαταρια γρηογορα και κολλουσε κτλ. Ζητησα νεα συσκευη και η αντιμετωπιση της σαμσουνγκ ηταν το λιγοτερο απαραδεκτη. Τελικη αλλαξαν κεντρικη πλακετα και μπαταρια.
10 μερες μετα η μπαταρια παλι αδειαζει γρηγορα (σχεδον οπως πριν) κολλαει οταν σκρολαρω σε φβ .
Και οι πιθανοτητες να παρω συντομα κινητο καινουριο και σιγουρα οχι σαμσουνγκ ειναι μεγαλες... 

12 Απαντήσεις
Επιλογές
δεν ξέρω αν είναι όντως προβλήματα αυτά που αναφέρεις( περαν της πλακετας). Η μπαταρία με κανονική χρήση θα σε βγάλει από το πρωί μέχρι το βράδυ με ένα 20% με πολύ βαριά θα θες μερικά λεπτά φόρτιση μέσα στην μέρα. σε ότι αφορά το fb δυστυχώς στο android τα social media δεν συνεργάζονται άψογα πάντα και ιδικά fb messenger insta μπορεί να εμφανίζουν bugs αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα του android της Google και του fb . πάντως και εγώ το S22+,έχω από το καλοκαίρι και είμαι πολύ ικανοποιημένος
Επιλογές
για εμένα αν είχα τέτοια θέματα τους έλεγα για καινούριο κινητό γιατί είναι μάγκες, και με απειλές κιόλας έτσι θα έκανα
kermit75
Voyager
Επιλογές
Καλησπερα. Η μπαταρια με ελαχιστη χρηση εφτανε οριακα στην μερα. Επισης μου ειπαν πως λογω πλακετας η μπαταρια τελειωνε τοσο γρηγορα. Το κινητο το πηρα απο τον μαρτη και στα αρχικα απντειτ υπηρχαν κατι αλλαγες αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.
kermit75
Voyager
Επιλογές
Καλησπερα. Τους το ειπα. Τους εξηγησα πως απο τη στιγμη που απο την πρωτη μερα ειχε θεμα η πλακετα σημαινει πως ηταν ελλατωματικο κτλ και να μου τ αλλαξουν. Μου ειπαν οτι επρεπε να τους το παω απο τη πρωτη μερα κτλ. Γενικα η υπευθυνη ηταν απο εριστικη εως αγενης και οσα ελεγε ηταν γεματα αντιφασεις. Δεν καταφερα να βρω καποιον αλλον να συννενοηθω και απλα αποφασισα πως ηταν η χειροτερη αγορα που εκανα!
giorgos1978
Voyager
Επιλογές
Φιλε μου εχω το s22 plus 256 giga απο τον ιουλιο...δεν εχω καποιο προβλημα και οπως ειπε ο φιλος πιο πανω τα προβληματα στο facebook ειναι καθαρα απο την εφαρμογη και διαφορα bugs που υπαρχουν....ισως επεσες σε ελαττωματικη συσκευη αν και αφου σου αλλαξαν πλακετα μπαταρια θα επρεπε να μην εχεις θεμα.η μπαταρια γενικως στα samsung με exynos ειναι για μια μερα μπαταρια με γεματη χρηση...εχω και το s21 plus και πανω κατω τα ιδια ειναι...ισως δουμε καποια βελτιωση με την νεα σειρα s23 με snapdragon....
kermit75
Voyager
Επιλογές
Καλησπερα! Επειδη απο την αρχη τελικα ηταν προβληματικη η συσκευη ζητησα αντικατασταση, αλλα δεν προεκυψε. Και θα το δεχομουν οκ ο τροπος ηταν απαραδεκτος και γι αυτο ειπα πως μετα απο δε ξερω και εγω ποσα σαμσουνγκ το επομενο δεν θα ειναι σαμσουνγκ.
Επιλογές
Βάση όρων εγγύησης δεν αναφέρει καμία εταιρεία ότι θα σου δώσει νέα συσκευή σε περίπτωση προβλήματος, γίνεται η επισκευή της ή σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις πίστωση στο ποσό αγοράς. Αν έγινε αλλαγή κεντρικής πλακέτας με νέο ΙΜΕΙ πρακτικά είναι καινούργια συσκευή. Θα σου πρότεινα σε περίπτωση που σου εμφανίσει πρόβλημα, να ζητήσεις πιστωτικό. Όλα αυτά φυσικά αφού έρθεις σε επαφή απευθείας με το επίσημο service της Samsung και όχι από το σημείο αγοράς της συσκευής. Τώρα για τα bugs των εφαρμογών ότι android και να πάρεις σίγουρα θα σου εμφανίσει κάποιο θέμα καθώς, θεωρούνται εφαρμογές τρίτων (βάση αντιπροσωπείας πάντα) οπότε δύσκολα θα βγάλεις άκρη για το πότε θα στρώσει η εφαρμογή.
kermit75
Voyager
Επιλογές
Καλησπερα! Στο εξουσιοδοτημενο σερβις ολα ηταν μια χσρα! Η σαμσουνγκ ηταν αυτη που δεν εκανε αλλαγη και οσα ελεγε τα αναιρουσε μετα. Παντως και με τις αλλαγες χθες το βραδυ πχ που ηταν απλα ανοιχτο διπλα μου εχασε 12% της μπαταριας απο τις 12 το βραδυ ως τις 7 το πρωι
Επιλογές
Για την μπαταρία δεν θα διαφωνήσω καθόλου...την ρουφάει σαν νερό σε σχέση με το note 8 και το note 10 plus που είχα πριν το s22 ultra, όπου εκείνα στις αρχές τους κρατούσαν 1,5 με 2 μέρες ενώ τώρα με ίδια χρήση και ρυθμίσεις με το ζόρι την μέρα...Η μόνη λογική εξήγηση είναι τα 120Hz και το 5G... εγώ προσωπικά θα του δώσω λίγο χρόνο μπας και στρώσει τουλάχιστον να φτάνει άνετα το 24ωρο, διαφορετικά θα κάνω την μετάβαση που δεν ήθελα σε 13 pro max!!