31-03-2023 11:47 AM - upraveno 31-03-2023 11:48 AM
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 31-03-2023 07:06 PM
Dobrý den, rutiny to neumí, Tasker ano. Zde je video, jak to nastavit:
Vysvětlení: nejdřív založím nový profil s podmínkou na nabíjení. Proč: Tasker asi obsahuje nějakou chybu, když zadám hned podmínku lokalitu, tak se profil zahodí. Tímto to jde obejít, že nejprve nastavím jinou podmínku, pak akci a až pak přidám lokalitu a tu první podmínku smažu.
Mám tam dva profily, jeden se skutečným číslem a adresou, které pochopitelně nechci zveřejňovat, druhý s náhodným číslem a náhodnou lokalitou. Vidíte, že když ten správně vyplněný profil zapnu, poloha se detekuje správně a skutečně se odešle SMS.
Asi by to chtělo někam si uložit, že jsem tu SMS už odeslal, aby nedocházelo např. k opakovanému odesílání SMS v případě, kdy se budete pohybovat na hraně požadované oblasti.
Pokud byste měl další dotazy, napište možná ideálně soukromou zprávu, v poslední době mně tady zlobí upozornění na odpovědi a nerad bych to přehlédnul.
Pokud vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím označit jako řešení? Děkuji.
o 31-03-2023 12:03 PM
o 31-03-2023 12:15 PM
31-03-2023 01:11 PM - upraveno 31-03-2023 01:13 PM
Právě že jsem to tam nenašel, proto jsem se ptal u jaké aplikace Zprávy to bylo. Teď ale rozumím, že říkáte u aplikace třetí strany....V tom může být pravděpodobně ten problém. Kdyby to bylo v rámci systému (tam jde ale nastavit jen datum a čas), tak by to pravděpodobně fungovalo bez problémů, takhle bych to tipoval na tu aplikaci třetí strany...
Píšete ale, že máte i placený Tasker a tam by to mělo fungovat. Odborníkem přes Tasker je kolega @Libb, který by Vám v tomto mohl poradit.
Hezký den.
o 31-03-2023 07:06 PM
Dobrý den, rutiny to neumí, Tasker ano. Zde je video, jak to nastavit:
Vysvětlení: nejdřív založím nový profil s podmínkou na nabíjení. Proč: Tasker asi obsahuje nějakou chybu, když zadám hned podmínku lokalitu, tak se profil zahodí. Tímto to jde obejít, že nejprve nastavím jinou podmínku, pak akci a až pak přidám lokalitu a tu první podmínku smažu.
Mám tam dva profily, jeden se skutečným číslem a adresou, které pochopitelně nechci zveřejňovat, druhý s náhodným číslem a náhodnou lokalitou. Vidíte, že když ten správně vyplněný profil zapnu, poloha se detekuje správně a skutečně se odešle SMS.
Asi by to chtělo někam si uložit, že jsem tu SMS už odeslal, aby nedocházelo např. k opakovanému odesílání SMS v případě, kdy se budete pohybovat na hraně požadované oblasti.
Pokud byste měl další dotazy, napište možná ideálně soukromou zprávu, v poslední době mně tady zlobí upozornění na odpovědi a nerad bych to přehlédnul.
Pokud vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím označit jako řešení? Děkuji.
o 31-03-2023 07:35 PM