Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Proximity senzor S22 Ultra 5G

(Téma vytvořeno: 12-08-2022 11:05 AM)
512 Zobrazení
Cybermiky
First Poster
Možnosti

Po poslední aktualizaci se zbláznil senzor přiblížení. Při hovoru funguje OK. Pouzdro telefon nezamkne a neodemkne.

Pouzdro je original Samsung.

Při testu v Samsung Members je test OK. Vylučuji tedy vliv krycího skla. Při použití *#77692# se senzor tváří OFF a po jeho zapnutí , normálně funguje. Ovšem jen po dobu než se okno ukončí.  Prováděn dvakrát tovární reset k ničemu.

Děkuji za každou radu.

0 Like
8 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, pouzdro pokud vím nepoužívá proximity senzor, ale detektor magnetu. Jaké přesně pouzdro máte? Aktualizace může být jen shoda náhod, osobně bych sázel spíš na poškozené pouzdro.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Cybermiky
First Poster
Možnosti

Pouzdro mám Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Flipové pouzdro Clear View černé.  Do aktualizace opravdu vše OK. Jinak samozřejmě po 30 letech v IT mě napadla i myšlenka magnetu. Zkusil jsem a nic se nestalo. Někde je zakopaný pes .......  Ještě jeden postřeh. Před 2 dny po tvrdém resetu, diagnostice v Sasung Members to začalo fungovat. Ale jen do prvního příchozího hovoru. Potom zase kaput. Takže za mě typicky zbastlený software. U telefonu za skoro 40 litrů, mě to překvapuje :smiling-face: .

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Po 30 letech v IT vás překvapí, že by mohl software mít chybu? Ale vážně: aktualizace je tu už asi 2 týdny a jste první, kdo to reportuje. Takže se obávám, že to bude kombinace více faktorů.

Pokud to rozbil hovor, zkuste smazat data aplikace Telefon, případně cache systému. 

Mně nedávno začaly zlobit hlasové služby Google a samo se to pak opravilo (mazání cache jsem dělal a nepomohlo, aspoň ne hned), tak čert ví, co se kde děje. Ono dost aktualizací chodí i mimo flashování firmware.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Cybermiky
First Poster
Možnosti
Smazal jsem a situace zůstala nezměněna. Asi kus zreklamuji a potom se ho co nejrychleji zbavím, zdarma přihodím Watche. Holt i když jsem ho nikdy nechtěl, koupím jablko
a nakousnutý hodinky 😞
0 Like
OL87
Journeyman
Možnosti
Zdravim take mi spatne reaguje proximty pri hovoru oddalim od ucha displej se nerozsviti chci vypnout hovor a proste musim mackat zapinaci tlacitko.
0 Like
Radek_P
Navigator
Možnosti
Po poslední aktualizaci mi to S22 Ultra dělá také. Ne úplně vždy, ale tak ze 70%. Když vytočím hovor displej hned zhasne a po ukončení hovoru musím rozsvítit displej zapínacím tlačítkem. Dialer používám výchozí od Samsungu.
0 Like
MajkKostka
Voyager
Možnosti
Také stejná chyby, během hovoru zhasne displej a jediným řešením, jak rozsvítit displej je pomocí zapínací klávesy.
0 Like
werionae
Pioneer
Možnosti

Po dnešní aktualizaci je problém s proximity senzorem během hovorů vyřešen. 

S25 Ultra | Watch 7 | Buds 3 Pro | Galaxy Ring
0 Like