o 23-01-2023 08:39 AM
Dobrý den,
chtěl bych vás poprosit o radu/názor.
O víkendu se mi bohužel podařilo prasknout displej, telefon normálně funguje, displej taky, byť je zřetelný pavouk a prasklina.
Snažil jsem se najít cenu opravy a tady začíná můj dotaz. Na internetu se dá najít cena cca 8500 Kč, když jsem volal do různých servisů, tak někde je cena až 15 tisíc a jsou servisy, které mi rovnou řekli, že nejsou díly, proto se to nedá opravit.
Jako referenci jsem chtěl zavolat do servisu Samsung, ale to je prakticky nemožné.
Nemáte prosím někdo zkušenost s takovou opravou?
Zatím to vypadá, že "levnější" by bylo počkat na S23 Ultra a výkupní bonusy.
Děkuji za názor a přeji hezký den. Kuba.
Vyřešeno! Přejít na řešení
23-01-2023 09:21 AM - upraveno 23-01-2023 09:32 AM
Dobrý den @Katrencikj
Nevím do jakých servisů jste volal, ale pokud budete měnit v oficiálním středisku Samsung, tak by neměla být překročena maximální stanovená cena - 8.300 Kč
https://www.samsung.com/cz/support/mimozarucni-opravy/
Do kterého servisu jste prosím volal? Můžu zkusit pro Vás prověřit.
Co se týká, zda přechod na S23 Ultra bude levnější, tak záleží na Vašich finančních možnostech. Pokud by jste uvažoval o tom, že dáte S22 s rozbitým displejem na výkup, tak za ní moc nedostanete. A letošní modely budou zřejmě dražší než loni, takže ten doplatek by byl opravdu značný.
23-01-2023 09:43 AM - upraveno 23-01-2023 09:44 AM
Dobrý den, nemůžu najít informaci, o jaký mobil přesně se jedná, ani kde žijete. Kolega vám už napsal odkaz na servisy (to jste asi našel i sám, když jste tam zkoušel volat). Ideální je tam zajít osobně a v autorizovaném servisu máte garantovanou cenu opravy.
Zde vám přikládám seznam odkazů na servisy, zkuste je kontaktovat e-mailem a domluvte si s nimi cenu, termín a způsob předání. Pokud by stále byl problém s kontaktem, napište a nějak to zkusíme popostrčit. Ale třeba u MP by měla stačit infolinka - otázka je, jestli dodržují garantované ceny a mají díly, ale měli by.
23-01-2023 09:21 AM - upraveno 23-01-2023 09:32 AM
Dobrý den @Katrencikj
Nevím do jakých servisů jste volal, ale pokud budete měnit v oficiálním středisku Samsung, tak by neměla být překročena maximální stanovená cena - 8.300 Kč
https://www.samsung.com/cz/support/mimozarucni-opravy/
Do kterého servisu jste prosím volal? Můžu zkusit pro Vás prověřit.
Co se týká, zda přechod na S23 Ultra bude levnější, tak záleží na Vašich finančních možnostech. Pokud by jste uvažoval o tom, že dáte S22 s rozbitým displejem na výkup, tak za ní moc nedostanete. A letošní modely budou zřejmě dražší než loni, takže ten doplatek by byl opravdu značný.
23-01-2023 09:43 AM - upraveno 23-01-2023 09:44 AM
Dobrý den, nemůžu najít informaci, o jaký mobil přesně se jedná, ani kde žijete. Kolega vám už napsal odkaz na servisy (to jste asi našel i sám, když jste tam zkoušel volat). Ideální je tam zajít osobně a v autorizovaném servisu máte garantovanou cenu opravy.
Zde vám přikládám seznam odkazů na servisy, zkuste je kontaktovat e-mailem a domluvte si s nimi cenu, termín a způsob předání. Pokud by stále byl problém s kontaktem, napište a nějak to zkusíme popostrčit. Ale třeba u MP by měla stačit infolinka - otázka je, jestli dodržují garantované ceny a mají díly, ale měli by.
o 23-01-2023 09:51 AM
Děkuji moc za pomoc a směr.
Děkuji a přeji hezký den.
o 23-01-2023 10:09 AM
Souhlasím, počítal bych s výkupním bonusem, který určitě bude, plus nějaký dárek atd. Stejně jsem koupil i S22, plus nějaký protiúčet, byť malý. Uvidíme, jestli dám 8 za opravu, nebo 15 za nový už není takový problém.
Děkuji moc za podporu.
o 23-01-2023 11:19 AM
Takže pokud máte S22+, tak oprava by měla vyjít maximálně na 6.100 Kč. Za rozbitý kus dostanete max. 5.500 Kč (to je aktuální cena, pravděpodobně to bude méně) a podle prvních "rumorů" bude S23+ začínat na 29.900 Kč:
https://mobilizujeme.cz/clanky/rada-samsung-galaxy-s23-cena
Takže doplatek by nebyl úplně malý, leda počkat na nějákou z budoucích akcí,
o 17-11-2024 11:27 AM