Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Prasklé sklo / displej

(Téma vytvořeno: 23-01-2023 08:39 AM)
700 Zobrazení
Katrencikj
Pioneer
Možnosti

Dobrý den, 

chtěl bych vás poprosit o radu/názor.

O víkendu se mi bohužel podařilo prasknout displej, telefon normálně funguje, displej taky, byť je zřetelný pavouk a prasklina. 

Snažil jsem se najít cenu opravy a tady začíná můj dotaz. Na internetu se dá najít cena cca 8500 Kč, když jsem volal do různých servisů, tak někde je cena až 15 tisíc a jsou servisy, které mi rovnou řekli, že nejsou díly, proto se to nedá opravit.

Jako referenci jsem chtěl zavolat do servisu Samsung, ale to je prakticky nemožné.

Nemáte prosím někdo zkušenost s takovou opravou?

Zatím to vypadá, že "levnější" by bylo počkat na S23 Ultra a výkupní bonusy.

Děkuji za názor a přeji hezký den. Kuba.

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Katrencikj 

Nevím do jakých servisů jste volal, ale pokud budete měnit v oficiálním středisku Samsung, tak by neměla být překročena maximální stanovená cena - 8.300 Kč

https://www.samsung.com/cz/support/mimozarucni-opravy/

Do kterého servisu jste prosím volal? Můžu zkusit pro Vás prověřit.

Co se týká, zda přechod na S23 Ultra bude levnější, tak záleží na Vašich finančních možnostech. Pokud by jste uvažoval o tom, že dáte S22 s rozbitým displejem na výkup, tak za ní moc nedostanete. A letošní modely budou zřejmě dražší než loni, takže ten doplatek by byl opravdu značný. 

fajnSnek_0-1674462746481.png

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, nemůžu najít informaci, o jaký mobil přesně se jedná, ani kde žijete. Kolega vám už napsal odkaz na servisy (to jste asi našel i sám, když jste tam zkoušel volat). Ideální je tam zajít osobně a v autorizovaném servisu máte garantovanou cenu opravy.

Zde vám přikládám seznam odkazů na servisy, zkuste je kontaktovat e-mailem a domluvte si s nimi cenu, termín a způsob předání. Pokud by stále byl problém s kontaktem, napište a nějak to zkusíme popostrčit. Ale třeba u MP by měla stačit infolinka - otázka je, jestli dodržují garantované ceny a mají díly, ale měli by.

WhatsApp Image 2023-01-23 at 09.39.30.jpeg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Katrencikj 

Nevím do jakých servisů jste volal, ale pokud budete měnit v oficiálním středisku Samsung, tak by neměla být překročena maximální stanovená cena - 8.300 Kč

https://www.samsung.com/cz/support/mimozarucni-opravy/

Do kterého servisu jste prosím volal? Můžu zkusit pro Vás prověřit.

Co se týká, zda přechod na S23 Ultra bude levnější, tak záleží na Vašich finančních možnostech. Pokud by jste uvažoval o tom, že dáte S22 s rozbitým displejem na výkup, tak za ní moc nedostanete. A letošní modely budou zřejmě dražší než loni, takže ten doplatek by byl opravdu značný. 

fajnSnek_0-1674462746481.png

fajnsnek2
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, nemůžu najít informaci, o jaký mobil přesně se jedná, ani kde žijete. Kolega vám už napsal odkaz na servisy (to jste asi našel i sám, když jste tam zkoušel volat). Ideální je tam zajít osobně a v autorizovaném servisu máte garantovanou cenu opravy.

Zde vám přikládám seznam odkazů na servisy, zkuste je kontaktovat e-mailem a domluvte si s nimi cenu, termín a způsob předání. Pokud by stále byl problém s kontaktem, napište a nějak to zkusíme popostrčit. Ale třeba u MP by měla stačit infolinka - otázka je, jestli dodržují garantované ceny a mají díly, ale měli by.

WhatsApp Image 2023-01-23 at 09.39.30.jpeg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Katrencikj
Pioneer
Možnosti

Děkuji moc za pomoc a směr.

Děkuji a přeji hezký den.

0 Like
Katrencikj
Pioneer
Možnosti

Souhlasím, počítal bych s výkupním bonusem, který určitě bude, plus nějaký dárek atd. Stejně jsem koupil i S22, plus nějaký protiúčet, byť malý. Uvidíme, jestli dám 8 za opravu, nebo 15 za nový už není takový problém. 

Děkuji moc za podporu. 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Takže pokud máte S22+, tak oprava by měla vyjít maximálně na 6.100 Kč. Za rozbitý kus dostanete max. 5.500 Kč (to je aktuální cena, pravděpodobně to bude méně) a podle prvních "rumorů" bude S23+ začínat na 29.900 Kč:

https://mobilizujeme.cz/clanky/rada-samsung-galaxy-s23-cena

Takže doplatek by nebyl úplně malý, leda počkat na nějákou z budoucích akcí, 

fajnsnek2
0 Like
vmarsalek
First Poster
Možnosti
Dobrý den , dnes mi praskl dotykový displej , prasklina je v rohu , zastaví se šíření praskliny přilepením tvrzeného skla ?
0 Like