Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Prach pod krycím sklem/na čočce fotoaparátů

(Téma vytvořeno: 10-07-2022 05:47 PM)
889 Zobrazení
middex
Pathfinder
Možnosti
Jak jste na tom s prachem na čočkách, případně z vnitřní strany skla fotoaparátů?
Já mám pár částeček na teleobjektivu a jednu na širokoúhlém. Na funkci to sice vliv nemá ale u telefonu víc jak za dvacku mi takový prach od výroby nepřijde normální.

S10e, Tab S5e, Buds+
7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @middex 

také jsem alergický na prach na čočkách, ale sem tam to vymetu štětečkem na malování a mám klid. Co se týče prachu z vnitřní strany skla fotoaparátu, tam mám čisto.

0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Bohuzel tyto castecky jsou z vyroby a sam s tim neudelate nic,pokud nechcete prijit o zaruku.jedine navstivit servis.
0 Like
middex
Pathfinder
Možnosti
Samozřejmě s tím sám dělat nic nehodlám. Spíš mě zajímalo, zda tento problém někdo nereklamoval a jak se k tomu servis postavil, vzhledem k tomu, že na kvalitu fotek to zatím vliv nemá.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
momoz
Pathfinder
Možnosti

Na kvalitu fotky májí spíše vliv nečistoty na snímači než na optice. Pokud je tam droné smetí z výroby, tak bych to neřešil, jedině pokud by se jejich počet zvětšoval, to by pak mohl být problém s těsností.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den. Zkuste vyfotit oblohu. Pokud tam budou šedá kolečka, je to vliv těch nečistot.

Obecně uvnitř objektivu nemá co být a osobně jsem takto jednou reklamoval S7, výměna fotoaparátu na počkání.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Pokud se jedná o prach uvnitř, tak tam by být opravdu neměl. Jednoznačně bych doporučil zařízení reklamovat.
middex
Pathfinder
Možnosti
Ano, došel jsem ke stejnému závěru. Jak skončí doba dovolených tak půjde na reklamaci.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like