Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Po aktualizaci zmizelo Volte

(Téma vytvořeno: 13-03-2022 11:26 AM)
3856 Zobrazení
Kačule
Explorer
Možnosti
Zdravím  , po aktualizaci mi zmizelo komlet  Volte .Mám samsung s22u. Tak se chci zeptat jestli je chyba u mě nebo jestli u více uživatelů. Co jsem tak zjistila tak jeden uživatel to má samé. 
0 Like
29 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
to je zvláštní. Na svém telefonu i po nejnovější aktualizaci mám i nadále funkci VoLTE. Operátor T-Mobile.

0 Like
Kačule
Explorer
Možnosti
Já opravdu nic 😒 Bylo tam a je to fuč. Zapoměla jsem napsat mám op. Vodafone. Jinak odzačatku jsem to měla vypnutý.
0 Like
Bigtatka
Pathfinder
Možnosti
Právě jsem aktualizoval na svém S22U a také vše OK.
Operátor O2.

Zrovna testuji momentálně bezkonkurenční foťák a marně pátrám, co měla nová aktualizace vylepšit. Pokud někdo něco objeví, sem s tím... 😎
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, když někomu voláte, zobrazuje se vám nápis HD nebo HD+? Pokud ano, je VoLTE aktivní. Proč zmizelo z nastavení, netuším.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Kačule
Explorer
Možnosti
Tak to jsem si nevšimla, ale jdu to zistit.
0 Like
Streki
Pathfinder
Možnosti
VoLTE O2 i TM ok. Pres wifi take ok.
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Případně lze ověřit tak, že natvrdo vypnete WiFi nebo budete mimo dosah WiFi, někomu zavoláte a během spojeného hovoru zkuste, zda běží internet. Pokud ano, jde to díky volte. Mně se třeba přestala zobrazovat ikona volte u signálu, ale v nastavení je a vše funguje (note 10 s Android 12).
0 Like
Kačule
Explorer
Možnosti
Děkuji zkusím, ale tel. umě ani zmínka o Volte. A kouka jsem že u operátora je to aktivní.
0 Like
JHonza
Navigator
Možnosti
Dobrý den. Mám sice S22+ a Vodafone, ale možnost VoLTE jsem v telefonu neměl od začátku a nemám ani nyní po 2 aktualizacích.
0 Like