Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Opakované restarty telefonu

(Téma vytvořeno: 16-12-2023 10:43 AM)
1061 Zobrazení
Max_cz
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, od dnešního rána mi zamrzá telefon, nejdříve při procházení Garmin Connect. Teď už i na zamčené obrazovce, začala být rozkostičkovaná a následoval restart, poté po odemčení otiskem ze zamykací obrazovky následoval restart. Zamrznutí a restart už je i ve WhatsAppu v Messengeru atd. Od včera jsem neinstaloval žádné nové app, abychom vyloučili něco co standardně nemám v telefonu. 

Přikládám PrintScreen info o SW i hlášku, když jsem vlezl do members 

Děkuji za pomoc 

image

image

image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Max_cz
Pathfinder
Možnosti
Edit: po pár hodinách se telefon opět zapnul, tak jsem alespoň přes Smart switch udělal komplet zálohu do PC, udělal jsem factoryreset nainstaloval aktualizace co chtěl Google play a při instalaci některých, či spuštění Spotify opět to samé, vypnutí či reset a pak se muselo na několikrát zapínat. Tak to vidím zítra na servis...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

27 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Prepnete telefon do nouzoveho rezimu (dlouhym podrzenim ikony "vypnout") a pokud se tim problem vysesi, tak to dela nejaka aplikace..
0 Like
Max_cz
Pathfinder
Možnosti
Jak potom zjistit, jaká app to případně dělá?

Po prepnuti do nouzového režimu, mi vyskočila hláška že One UI 6.0 často padá v menu... Poslední půl hodina cca 20x restart kolikrát ihned po zapnutí, kostičky přes display a restart...
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Nedělá to zase Android WebView? Zkuste jej odinstalovat do tovární verze a vymazat data aplikace
0 Like
Max_cz
Pathfinder
Možnosti
Od posledně jsem smazal data One UI 6.0, když v nouzovém režimu psala, že chyba, zatím cca hodinu bez restartu....

Už měl telefon problém se i probrat z restartu, trvá mu klidně i 5minut...
0 Like
Max_cz
Pathfinder
Možnosti
Vymazáno, tak uvidím
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, všiml jsem si, že nemáte prosincovém záplatu, zkuste aktualizovat.
0 Like
Max__cz
First Poster
Možnosti

Telefon mi nenabídl žádnou aktualizaci.... 

0 Like
Max__cz
First Poster
Možnosti

Po smazání android system webview telefon fungoval dvě hodiny v pořádku, pro zkoušku jsem s kolegou zkusil psaní messenger atd. vše kde se před tím restartoval. 

Po příchodu domu a puštění YTB se telefon vypnul a už nenaběhl, cca po 3h se začalo zobrazovat Samsung logo, chvíli svítilo a zase zhasl. Telefon se za ty cca 3h vybil ze 60% na 0%.... Nabil jsem ho, zapnul a vše OK až do rána, ráno jsem pustil spotify a cca po 1min hraní se opět vypnul a je do teď zhasnutý a nedaří se ho ničím zapnout, ani připojení k nabíječce, ani všechny tři tlačítka.... 

Myslel jsem, že bych zkusil ještě dneska factoryreset, když už běžel, ale vzhledem k tomu, že se nezapne (možná zase za pár hodin) vidím to na reklamaci? Odnést do Vodafone, kde byl koupený nebo do MP Pohotovst rovnou, kterou Samsung uvádí jako servisní středisko? 

Jediný co mi vadí, že nemám udělanou kopii v PC pro lepší obnovení fotky atd. sice mám zálohu na google, ale asi by byla jednodušší 1:1 v PC... 

PS musel jsem si udělat druhý profil, nemám v S7 funkční SIM a notifikaci pro 2fazové oveření v S22 neotevřu :smiling-face:

0 Like
Max_cz
Pathfinder
Možnosti
Nic nenabizi 1702831818883.jpg
0 Like