Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Opět neododělaná vlajková loď

(Téma vytvořeno: 09-03-2022 09:59 AM)
537 Zobrazení
OndraSlezak
Pathfinder
Možnosti
Po otřesné zkušenosti s s21u, kdy se telefon přehříval už při běžném fungování na teploty při, kterých se sám vypnul, jsem se rozhodl přejít na S22U a doufal jsem, že přijde zlepšení. Koupil jsem ještě 12/256 verzi aby opravdu stíhala. Bohužel, telefon se mi za posledních 10 dní, z ničeho nic sám restartoval asi 8x, pravidelně se zasekne a tak 10sec trvá než se probere, pak vyskočí okno, že systémové UI přestalo pracovat následuje black screen další zásek a pak se dá telefon zase chvíli používat. Aplikace mám pouze z Google store, nic neobvyklého... nabihani aplikaci jako je whatsapp se objeví přes celý display zelená barva, u fb červená. Ještě jsem si nastavil aby telefon využíval 8gb ram z normální paměti. Tovární restart jsem udělal už 2x a už na to s prominutím se*u, očekávám typické doporučení od samsung pracovníků, že si mám dát telefon do tzn. Safe módu kdy budou fungovat jen predinstalovane aplikace a bla bla. Nekoupil jsem si mobil za 35 tisíc abych ho používal na volání a smsky. Očekává de nějaká aktualizace po, které by se telefon už probral? Na reklamaci ho posílat nehodlám, protože i když jsem posledně kurýrovi ukázal co telefon dělá (s21u, záseky přehřívání) a ten mi dal za pravdu, v servise na nic samozřejmě nepřišli. Kdybychom neměli prakticky celý dům na samsung a google ekosystému už jsem dávno u Applu. Přemýšlím, že předobjednávka tab s8u a s8+ rovnou vrátím jestli to bude vypadat taky takto. 
Nejdou mi sem poslat fotky jinak bych poslal screenshot systémových chyb. 
11 Odpovědi
OndraSlezak
Pathfinder
Možnosti
.Screenshot_20220309-095002_Samsung Members_22013_1646815802.jpgScreenshot_20220309-094757_One UI Home.jpg
OndraSlezak
Pathfinder
Možnosti
Ještě se mi stává, že spen v horní části obrazovky funguje až tak na 4. pokus, zkoušel jsem to i s telefonem na stole aby mi někdo neřekl, že mám na displeji prst a bez ochranného skla. To taky nevim čím je... a je to tak i po těch továrních restartech
0 Like
acegraphx
First Poster
Možnosti
mam s22u a nic takového se mi neděje, 400 apps installed, heavy user
DMN87
Voyager
Možnosti
Taky od 28.2 vlastnim ultru 12/256 a mobil se mi sam nerestartoval ani jednou. V podstatě vše šlape jako má, nic se neseka atd. Jenom čekám na aktualizace foťáku a doufám že kvalita se zlepší.
Bigtatka
Pathfinder
Možnosti
Je mi jasné, že Ondrovi mým konstatováním moc nepomohu a také jsem už to tady párkrát psal. Mám Ultru cca 3 týdny a kromě radosti z jejího užívání jsem nezaznamenal žádný z na fóru popsaných problémů.
Navíc mne překvapilo, že tady má někdo problém s kvalitou fotek, protože třeba kvalita ZOOMu Ultry je nedostižitelná.
OndraSlezak
Pathfinder
Možnosti
Já jsem s foťákem naprosto spokojen, bohužel to rozhodně nekompenzuje padání UI atd.
Každopádně díky za komentář, milé rád vidím, že jsem zase pravděpodobně vychytal vadný kus😬
0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Ty brďo, to bych jim vrátil. Určitě v rámci 14 dní, nebo odstoupení od smlouvy. Čekat "možná na opravu" aktualizací bych nedal. Navíc také nemám žádné problémy (až na lagy v některých aplikacích). Držím palce
MajkKostka
Voyager
Možnosti
Bohužel, vloni jsem zkusil na začátku prodeje S21 šíleně topila, 50 stupňů nebyl problém, výdrž okay, systém lagoval. Vrátil jsem ji. Teď stejná anabaze s S22, otřesná výdrž, nevxladěný software, nedivím se, že Samsung už není jedničkou....
Rimja
Pathfinder
Možnosti
Nevim jestli to pomuze ale ja jsu spokojenej. Vse jede jak po masle. Aji hry jsou v pohode. Po naladeni gamebooster za 1. Jediny co tak asphalt 9 nema prepinac na 60fps. Ale to je problem gameloft...
0 Like