Po otřesné zkušenosti s s21u, kdy se telefon přehříval už při běžném fungování na teploty při, kterých se sám vypnul, jsem se rozhodl přejít na S22U a doufal jsem, že přijde zlepšení. Koupil jsem ještě 12/256 verzi aby opravdu stíhala. Bohužel, telefon se mi za posledních 10 dní, z ničeho nic sám restartoval asi 8x, pravidelně se zasekne a tak 10sec trvá než se probere, pak vyskočí okno, že systémové UI přestalo pracovat následuje black screen další zásek a pak se dá telefon zase chvíli používat. Aplikace mám pouze z Google store, nic neobvyklého... nabihani aplikaci jako je whatsapp se objeví přes celý display zelená barva, u fb červená. Ještě jsem si nastavil aby telefon využíval 8gb ram z normální paměti. Tovární restart jsem udělal už 2x a už na to s prominutím se*u, očekávám typické doporučení od samsung pracovníků, že si mám dát telefon do tzn. Safe módu kdy budou fungovat jen predinstalovane aplikace a bla bla. Nekoupil jsem si mobil za 35 tisíc abych ho používal na volání a smsky. Očekává de nějaká aktualizace po, které by se telefon už probral? Na reklamaci ho posílat nehodlám, protože i když jsem posledně kurýrovi ukázal co telefon dělá (s21u, záseky přehřívání) a ten mi dal za pravdu, v servise na nic samozřejmě nepřišli. Kdybychom neměli prakticky celý dům na samsung a google ekosystému už jsem dávno u Applu. Přemýšlím, že předobjednávka tab s8u a s8+ rovnou vrátím jestli to bude vypadat taky takto.
Nejdou mi sem poslat fotky jinak bych poslal screenshot systémových chyb.