Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI 5.0

(Téma vytvořeno: 29-09-2022 01:27 PM)
480 Zobrazení
Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
Četl jsem na samlover.com, že v Americe dostávají už stabilní aktualizaci One UI 5.0 tzn. že brzy začnou dostávat stabilní aktualizaci One UI 5.0 řada S22 všude na světě a pak další telefony tzn. že cca do týdne oficiálně vydá stabilní aktualizaci One UI 5.0.
0 Like
8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

No, to, že vyjde stabilní 5.0 je sice reálné, ale u nás nebude, pokud to půjde všechno dobře, tak bych to viděl tak za 3-4 týdny. 

fajnsnek2
Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
Já si myslím, že tak za 1 - 2 týdny po vydání budeme znát harmonogram toho kdy vyjde One UI 5.0 na jednotlivá zařízení Samsung.
0 Like
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Vzhledem k tomu že stránka samlover.com je na úrovni asi tak svetandroidu.cz,tak nevěř všemu co přečteš.....třeba se pletu,ale spíš ne
Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
Jak to můžeš vědět? Můžou snad něco tak důležitého vypouštět aniž by si to ověřili?
0 Like
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Prosimtebe to co napíše Blesk nebo Aha je tím pádem taky pravda?Jak to přece můžou vypouštět do světa....
0 Like
Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
Jak to víš, že je to lež? Nemáš sim kartu USA. Máš snad nějaké příbuzné USA? Nechci se tě dotknout, ale jinak než přes sim kartu nebo někoho známého z USA to nepůjde.
0 Like
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Napsal jsem ti akorát ať nevěříš všemu co kde kdo píše a ty jako u většiny svých příspěvků rozjíždí týdenní hysterii, jak já si můžu dovolit tvrdit že je to lež...😅kámo, běž se věnovat něčemu důležitějšímu,třeba práci. Měj se krásně,ať žije Slavia
Streki
Pathfinder
Možnosti
Včera dorazila aktualizace. Zatím ok. Android 13 +UI5.
0 Like