Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Odpojení od sítě

(Téma vytvořeno: 03-04-2022 02:35 PM)
522 Zobrazení
Helpmee
Pathfinder
Možnosti

image

Dá se nějak vypnout toto oznámení, které se mi objeví vždy po restartu telefonu? Na eSIM nemám nastavené heslo. Mám konkrétně S22+
5 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
To nás bude asi hodně😎.
0 Like
JHonza
Navigator
Možnosti
eSIM používám 2 roky a stejně tak dlouho sleduji požadavky na zrušení této hlášky. Nevypadá to, že by se tím někdo vážně zabýval.
Zajímavé je, že před poslední aktualizací S22+ se mi tato hláška nezobrazovala po každém restartu.
Libb
MegaStar
Možnosti

Ehm, tohle jsme fakt řešili poprvé myslím u S20 a mělo to být opraveno. Byl na to nějaký workaround, že se na chvíli vložila fyzická SIM tuším. Popostrčím to dál.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Libb
MegaStar
Možnosti

Našel jsem to vlákno, tehdy jsem psal tohle:

Zkuste toto: vyjměte SD kartu a vložte libovolnou SIM kartu do slotu 2, abyste měli aktivní dvě SIM karty. Potvrďte dialog a restartujte telefon. Dialog se může, ale nemusí objevit. Vyjměte SIM2 a vraťte SD kartu zpět.

Tak nevím, SD kartu už dávno nemáme, ale je tam poznámka, že to může zlobil i bez ní, takže bych zkusil ten trik se dvěmi SIM...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Je to workaround (jak je to česky?). Řešení může dodat jen Samsung jako opravu, ale protože se to vrací jako kometa už dva roky, bude třeba být realista a asi bych bral jakýkoliv postup...

0 Like