Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Notifikacie/oznamenia aplikacie penazenka prima banka

(Téma vytvořeno: 04-11-2022 09:26 AM)
1147 Zobrazení
petervw27
First Poster
Možnosti
  • Zdravim,nenate niekto skusenosti s aplikaciou penazenka od prima banky?

Nechodia mi totiz ziadne notifikacie,v aplikacii mam vsetko dobre nastavene aj som to konzultoval s bankou. Problem je ze v telefone v nastaveniach oznameniach aplikacii vobec nevidim a neviem najst danu aplikaciu a povolit oznamenia. Neviete niekto co s tym. Vdaka za kazdu radu.

0 Like
6 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobry den,
uvedenu aplikaciu nepouzivam len som ju skusil instalovat. Po instalacii ma appka nepoziadala o povolenie pre notifikacie, co by na Androide 13 mala urobit a z uvedeneho dovodu sa mi potom v nastaveniach/aplikacie ani nezobrazila cast notifikacie a v casti oznamenia som ju potom rovnako nenasiel v zozname aplikacii. Kedze pisete v sekci S22 tam predpokladam, ze ste rovnako na Androide 13. Appka teda zda sa nie je prisposobena na android 13 a chcelo by to mozno update.
PS. Ja ale nepouzivam tuto banku a je teda mozne, ze o predmetne povolenie ziada az po aktivacii (pridani konta), ak to tak je tak skuste zmazat data aplikacie a nanovo nastavit appku.
JoVi13
Apprentice
Možnosti
Toto je odpoveď priamo z banky 🤷‍♂️😉Screenshot_20221107_133236_Gmail_1000000384_1667824357.jpg
0 Like
Toommi38
Student
Možnosti
zdravim..ja tu appku mam, (s21) a funguje bez problemov, pei kazdom pohybe appka hlasi zmenu stavu na ucte
0 Like
Members_KCWgLgh
First Poster
Možnosti

Tiez na S22Ultra pred prechodom na Android 13 (dalej A13) push notifikacie fungovali bez problemu, po prechode na A13 uz nie. Predpokladam ze na S21 nemate A13.

0 Like
petervw27
First Poster
Možnosti

Tak problem vyrieseni,problem bol na strane banky a len v pripadoch fonov s Andr.13. Vysla uz nova aktualizacia ,ktora tento problem odstranila.👍

0 Like
Nikki42
First Poster
Možnosti
Dobry den. Ako mam prosim tu aktualizaciu nainstalovat? Presla som z galaxy s10+ na s20+ a tiez mi nejdu push notifikacie prima banky. Dakujem
0 Like