Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nejde se dovolat i když signál vypadá OK

(Téma vytvořeno: 26-09-2024 11:27 AM)
362 Zobrazení
Možnosti
Zdravím stává se mě v poslední době, že se lidé mě nemůžou dovolat s tím, že jsem nedostupný. Po čase přijde sms s tím, že se mě někdo snažil dovolat. 
Pomůže až restart.
Nejhorší je že ani netuším, že jsem nějak nedostupný. 
Sim karta je vyměněna pár týdnů zpět 
Jedu na poslední verzi SW 6.1.1

Měl někdo podobný problém?
12 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Mel jsem pred casem stejne problemy. Vytvoril jsem si rutinu, ktera po pulnoci zapne rezim letadlo a hned jej zase vypne (tim se restartuje gsm modul a telefon se znovu registruje do site.)
Takze kazdy den zacinam s "novym pripojenim"
Od te doby se to uz neobjevilo
Možnosti
Poslal by jsi vzor jak máš rutinu vytvořenou?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, zkusím ověřit u manželky, která používá moji bývalou S22U, a dám případně vědět. Ale nestěžovala si na nějaká problémy - je tedy pravda, že přímo na domě máme novou 5G anténu...

fajnsnek2
0 Like
Možnosti
Děkuji
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Takto1727344991555.jpg
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,je pravda,že režim lietadlo sa používa aj na problémy so signalom aj s internetom,je to taký jednoduchý a rýchly reštart na vypnutie a zapnutie sieťového pripojenia.🖐
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @RaulGonzalez1984,

já bych případně zkusil také SIM v jiném telefonu, a naopak, jinou SIM ve svém telefonu. Případně bych se obrátil na operátora. 

Také se samozřejmě může zkusit telefon spustit v bezpečném režimu a poslední možnost obnova do továrního nastavení....ale to je samozřejmě poslední možnost po tom, co se vyzkouší všechny tipy co zde ve vláknech uživatelé doporučují.

Hezký den.

Možnosti
Děkuji za typ. Zkusil jsem tu rutinu nastavit a budu to monitorovat jestli se problém ještě objeví
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Ja som mal tento problem na s22plus ked som ho kupil. Potom nejaka aktualizacia to opravila.
0 Like