Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nahrávání a focení videa pod vodou

(Téma vytvořeno: 04-05-2022 04:04 PM)
2837 Zobrazení
TeaNaSe
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, je možné používat S22 pod vodou? Nahrávat a fotit? V klasickém plaveckém bazénu.

Děkuji 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Helpmee
Pathfinder
Možnosti
Osobně telefon do vody nedávám ani v pouzdře, ale beru to jako jistotu, že se nic nemusí stát, když na něj bude pršet jak ho někde na chvíli nechám. Většina uživatelů si pochvaluje Spigen, tak tady hodím odkaz na jeden vodní obal, ale určitě bude lepší když se vyjádří uživatelé, kteří telefon dávají jak do pouzdra, tak i bez něj.
https://m.alza.cz/spigen-velo-a600-8-waterproof-phone-case-black-d5022586.htm

Zobrazit řešení v původním příspěvku

14 Odpovědi
Helpmee
Pathfinder
Možnosti
Možné to je, protože telefon disponuje odolností IP68, ale když do telefonu vnikne voda bude to váš problém a u reklamace nejspíše neuspějete.
0 Like
TeaNaSe
Pioneer
Možnosti
Ok, děkuji. Takže je lepší používat nějaké vodní pouzdro. Máte nějaký tip?
0 Like
Řešení
Helpmee
Pathfinder
Možnosti
Osobně telefon do vody nedávám ani v pouzdře, ale beru to jako jistotu, že se nic nemusí stát, když na něj bude pršet jak ho někde na chvíli nechám. Většina uživatelů si pochvaluje Spigen, tak tady hodím odkaz na jeden vodní obal, ale určitě bude lepší když se vyjádří uživatelé, kteří telefon dávají jak do pouzdra, tak i bez něj.
https://m.alza.cz/spigen-velo-a600-8-waterproof-phone-case-black-d5022586.htm
TeaNaSe
Pioneer
Možnosti
Díky za tip
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj.u nás je v bazenu slaná voda, takže nepoužívat
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti

Já jen dodám, že případné utopení telefonu by mělo krýt pojištění Samsung Care+. Samozřejmě neúmyslné utopení, takže je otázka, zda používání ve vodě by pod to spadlo, když jde o vlastnost telefonu. 

0 Like
mikhales
Pioneer
Možnosti
Ano, je možné jej krátkodobě použít pro natáčení pod vodou. Už od modelu S10 jsem to čas od času vyzkoušel v plaveckém bazénu. Všechny otevřené prostory (mikrofony, repro, konektor) jsou na to připraveny. Telefon se sám ohlásí, že detekuje vodu v místě USB konektoru a doporučuje jeho vysušení před tím než do něj připojíte kabel. Zatím se mi nestalo, že by voda vnikla do telefonu a způsobila tam nějakou neplechu. Je to podle mne spíš o důvěře v to, že je daný kousek opravdu dobře zpracován a utěsněn. Nenabádám tady k jeho bezstarostnému topení, jen uvádím vlastní jsou zkušenost. Takže je to vždy na vlastní riziko.
0 Like
Jennisek
Explorer
Možnosti
Byla jsem v servisu Samsung a paní co přijímá reklamace mi říkala, že reklamace na vniknutí vody do přístroje neuznávají. Prý to je odolnost proti náhodnému vniknutí vody (déšť). Absolutně to není pro potápění. Hodně tam lidi prý chodí s hodinkami.

Je to logické, nikdy nikdo nedokáže v jaké hloubce přístroj byl a jaký tlak na něj působil. Takže tak mé zkušenosti.
achos
Explorer
Možnosti
0 Like