Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Krycí sklo na S22

(Téma vytvořeno: 29-05-2022 07:59 PM)
1790 Zobrazení
Haky
First Poster
Možnosti
Dobrý den,
rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s ochrannými skly pro Samsung Galaxy S22. Celkově jsem vyzkoušel již 3 ale nejsem s nimy spokojen. Máte nějaký dobrý tip na ochranné sklo? Mé zkušenosti:

9H Blue Star

O malinko menší než je displej (cca o 1mm užší a nižší), černé okraje cca 1mm široké a lehce zakrývájí displej. Čtečka otisků funguje v cca 50% případů.

AlzaGuard 2.5D

Znatelně menší než je displej (cca o 3mm užší a nižší), sklo jsem ani nenalepoval a rovnou vrátil.

Screenshield (noname)

Přesný rozměr a úzké černé okraje, které nezakrývají displej. Ovšem čtečka otisků vůbec nefunguje.

David
0 Like
18 Odpovědi
Solun
Voyager
Možnosti
Doporucuju koupit primo to od samsungu, chrani skvele (vyzkouseno), aplikace je snadna a neomezuje pouzivani mobilu. Je to proste delane vyrobcem pro jejich vlastni vyrobek a to je poznat. Bohuzel je sezenete jen kdyz je mobil na trhu max. rok, takze doporucuju koupit treba 3. Jinak jsem vyzkousel ruzne znacky prislusenstvi a ani ty drazsi nez origo (napr. UAG) nejsou tak kvalitni vyrobky a i pres tu cenu z nich cisi lacinnost. Protoze uz jdu vzdy po origo prislusenstvi tak nemuzu doporucit sklo jineho vyrobce, ale aspon budu varovat pres "znackou" Alza, to je v necem supr e-shop, ale jejich vlastni zbozi je priserne a to zejmena prislusenstvi k mobilum.
0 Like
DMN87
Voyager
Možnosti
Hele na s22 jo, to je proc mam fólie od samsungu ale jiné mobile nemají že sklem problém. Taky dobře fungují skla UV, to jsem měl na s21+ a čtečka frcela bez problémů
0 Like
Members_5bnxw4v
Apprentice
Možnosti

Mám na S22 sklo z aliexpresu, čtečka funguje bez problémů, akorát bylo potřeba otisky načíst až s nalepeným sklem.

0 Like
bolek007
Journeyman
Možnosti

Podelis se o odkaz?

0 Like
pepa47
Student
Možnosti
Není pravda, dotyk čtečky nefunguje

0 Like
pepa47
Student
Možnosti
Pomůže
0 Like
Sojkosaurus
Pioneer
Možnosti
😄 To, že máš jinou zkušenost než já neznamená, že můj komentář není pravda. Mně prostě čtečka přes sklo funguje v pohodě.
Fakt mě udivuje úroveň některých zdejších uživatelů. Tady nejsme pod pubertálním YT videem.
Members_aZ8lx6M
Apprentice
Možnosti

Folii od samsungu nedoporučuju. měl jsem ji 2 týdny a už tam byly rýhy. Koupil jsem si na amazonu sklo MOWEI a jsem velice spokojen. všechno funguje krásně.

https://www.amazon.com/Mowei-Galaxy-S22-Ultra-Fingerprint/dp/B09LDCQ39K

0 Like