Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Končím se značkou Samsung - popis zkušenosti

(Téma vytvořeno: 25-04-2022 11:16 AM)
3410 Zobrazení
Mipek12888
Explorer
Možnosti
Dobrý den, rád bych se podělil o příšernou zkušenost se značkou Samsung, které jsem byl dlouho letý fanoušek. Předobjednal jsem si S22 protoze jsem byl S8 velmi spokojený a měl jsem ji 4 roky. To že jsem musel čekat měsíc než přijde se dalo ještě vydržet, ale už to bylo zklamání. Další zklamání nastalo hned při jeho vyzvednutí přímo v Samsung, kdyz jsem měl čekat hodinu než jsem vůbec mohl odejít s mobilem. Ne kvuli tomu, že by tam řada. Jenom jeden člověk byl přede mnou. Za dlouhé čekání než prijde S22 z vyrobni linky jsem jako omluvu dostal 50% na další příslušenství. Tuhle informaci jsem dostal emailem, každopádně zaměstnanci daný email nedokázali pochopil jak je myšlen a musel jsem čekat než jim to zvedne manažer a vysvětlí jim to. Jakmile jim to vysvětlil tak jsem odešel. Každopádně doma mě čekalo překvapení že u jednoho příslušenství sleva nebyla aplikována.

Takže jsem musel složitě dopisovat manažerovi prodejny ptoč tomu tak je. Naštěstí po pár emailech mi byly peníze zaslány.

Ale to naprosto není všechno. Výkup zařízení jsem řešil přes Servis Samsung v Brně. Původně jsem měl zaregistrovanou S8, ale bylo mi řečeno, že to nevadí a že tam můžu dát jakýkoliv jiný mobil, tak jsem zvolil nějaký tlačítkový. Slečně jsem donesl také fakturu ohledně koupě a také EMEI nového mobilu. Bylo mi řečeno, že potřebuje pouze EMEI. Bylo mi to zvláštní, ale tedy odcházel jsem se smlouvou, kde bylo napsán bonus ohledne 4000 Kč, takže jsem byl spokojený.

Ale začalo mi to vrtat hlavou, proč nepotřebovala fakturu. Koukal jsem tedy na stránky novysamsung, kde jsem vložil registrační kód avšak kupní EMEI se tam žádné neukazovalo a nešlo ani vložit a to ještě nyní když akce běží.

Takže jsem volal opět do samsungu na infolinku a tam mi řekli, že tam to EMEI opravdu chybí a ted nevím kde nastala chyba. Nyní budou řešit kde nastal problém a já už si vůbec nejsem jistý jestli vůbec sluchátka a nebo výkupní bonus dostanu.

Ze samé frustrace ohledně toho, žezaměstnanci Samsungu zatím totálně pokazili všechno co šlo jsem se rozhodl, že by bylo nejlepší mobil vrátit. Bohužel jsem jej kupoval v originální prodejně, kde to nejde. Takže nyní musím čelit všem těm problémům a čím dál více jsem nespokojený. Takže z věrného fanouška se díky nefungujícím lidem v Samsungu stal naprostý odpůrce a tohle byla koupena poslední věc od této značky.. a to ani nemluvím o té příšerné výdrži baterie, která je horší jak na mé staré S8 a to i po dvou týdnech.

Tuhle zkušenost mám z Brna.
28 Odpovědi
Mipek12888
Explorer
Možnosti
No jsem rád, že alespoň někdo má škodolibou radost z mě zkušenosti. Já rozhodně nadšený nejsem.
Každopádně děkuji za Vaše uznání ✌
0 Like
Mipek12888
Explorer
Možnosti
Z jaké části textu jsi dospěl k názoru, že jsem nepochopil výkupní systém?
Z toho, že jsem volal na infolinku s tim, že tam nebylo vloženo EMEI a vložit tam ani nejde i když akce stále běží?
Myslím, že by jsi si případně měl text precist znovu než bude vyvozovat závěry.
Jakmile dostanu zpětnou vazbu od infolinky, tak info tu postnu.
Měj krásný den :smiling-face:

Baterie v pohodě fakt není. Nevím jak u S22+, ale u S22 fakt ne.
0 Like
Nika_ver
Student
Možnosti
Jak to tu čtu, asi patřím mezi ty šťastlivce, co to měli celkem bez problémů
Matthew77
Journeyman
Možnosti

máš v tom trošku zmatek:zaregistroval si nový telefon v aplikaci Samsung members?Tam se nahrává prodejní doklad a vyplní se IMEI,po schválení přijde mail a můžeš požádat o výkup starého zařízení na novysamsung.cz,při realizaci výkupu chtějí jen IMEI starého přístroje kvůli smlouvě

Jinak k baterce:řešil jsem něco podobného,kluci tady poradili nainstalovat všechny dostupné aktualizace a hard reset a fakt se to rapidně zlepšilo za cca týden.Ještě přes ADB jsem odebral Facebook,který zbytečně zabíral giga a naházel většinu aplikací,co používám zřídka do spánku a od té doby mi Ultra vydrží v pohodě 36 hodin(někdy i víc)

Matthew77
Journeyman
Možnosti

mě aplikace FB žrala dost baterky a aby zabrala 1,1 GB místa a sežrala 500 MB RAM?od tý doby,co jsem jí dal do kšá nemám s telefonem problém(na FB lezu přes prohlížeč)

0 Like
Démon1307
Student
Možnosti
To je v Brneli 🙂
Matthew77
Journeyman
Možnosti

ne,nemám málo RAM..ale takový žrout baterky v mobilu vážně nechci.A kde jsem přišel na 500 MB?spuštěná app 100-120 MB,Facebook app installer, Facebook app manager,Facebook Services je dalších 380-400 MB sežraný RAMky.

0 Like
Bigtatka
Pathfinder
Možnosti
V klidu - mlčící dospělá většina má mobil a (víceméně) vše kolem v pohodě.
Matthew77
Journeyman
Možnosti

aplikace Facebook žere baterku cca 5 let pořád stejně-stačí kouknout na google..díval jsem se kolik na S22+ žere FB u manželky a messenger 15,7% a aplikace FB 28%.A hrotím blbosti?6hodin navíc na baterce je sakra znát obzvlášť u mojí S22 Ultra..Howk

0 Like