Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy s22 ultra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-04-2022 01:41 PM)
462 Προβολές σελίδας
Greek_sun
Pathfinder
Επιλογές
Ρε παιδιά πραγματικά έχω αγανάκτησει.. Εχθές πήρα πίσω το κινητό ενώ το είχα πάει για πίστωση του ποσού πλέον γτ ειχα σοβαρό θέμα πλέον με τις κλήσεις.. Με πήραν από την Samsung και μου είπαν πως ήρθε διόρθωση στις κλήσεις οπότε και δεν μπορεί να γίνει η αντικατάσταση.. Σήμερα το κινητό συνεχίζει να χάνει κλήσεις και πρώτη φοράς κιόλας με πήραν τελεφωνο το σηκώνω κόλλησε η οθόνη και έσβησε μόνο του το κινητό... Επίσης το YouTube πλέον κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα και ακούγεται μόνο ήχος... Δλδ τι άλλο να κάνω με δουλεύουν μπροστά στη μούρη μου... 
9 Απαντήσεις
Nikosleov
Helping Hand
Επιλογές
Εδώ θα δεις ότι όσοι πήραν την ενημέρωση για λίγες ώρες είχε φτιάξει και μετά το πρόβλημα επανήλθε, απαίτησε αντικατάσταση, η κάθε εταιρεία οφείλει να ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά μιας συσκευής στους καταναλωτές της, εφόσον δε μπορεί για οποιαδήποτε λόγο την συγκεκριμένη στιγμή, τότε πρέπει αντικατάσταση η πίστωση ποσού, μην την λυπάστε, χρήματα ζητάει και αρκετά μάλιστα για την σειρά S22.

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/problems-with-gsm-network-on-galaxy-s22-ultra/...
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές

Δικαιολογημένη η αγανάκτησή σου...

1) Για να έχεις σταθερές κλήσεις πρέπει να είναι ενεργοποιημένα τα VoLTE και WiFi Calling. Αυτό δεν αλλάζει. Με αυτά ενεργοποιημένα δύσκολα να χάνεις κλήσεις θεωρώ. Επίσης, φρόντισε η συσκευή σου να διαθέτει πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού. Ενημέρωσε για το αν επιλυθεί αυτό το ζήτημα με την ενεργοποίηση των παραπάνω ρυθμίσεων.

2) Για τα κολλήματα του κινητού δοκίμασε να το κάνεις μια απλή επανεκκίνηση. Αν αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν, δοκίμασε να κάνεις μια εκκαθάριση την partition της μνήμης cache.

3) Για το κόλλημα της εικόνας στο YouTube, πρέπει να κάνεις εκκαθάριση cache και δεδομένων για τις εφαρμογές YouTube και Σύστημα Android WebView (από τις Ρυθμίσεις). Τέλος, πρέπει να φροντίσεις οι εφαρμογές να είναι ενημερωμένες στην πιο πρόσφατη έκδοσή τους.

"Αληθομυθέειν χρεών, ου πολυλογέειν."
Greek_sun
Pathfinder
Επιλογές
Έκανα εκκαθάριση και δυστυχώς ξαναγίνεται μετά από λίγο το ίδιο.. Με το volte όταν το έχω ενεργοποιήσει ναι συνήθως δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα όμως και πάλι δεν το θεωρώ φυσιολογικό από την στιγμή που δεν λειτουργεί σωστά η συσκευή... Είναι μόνιμα ενημερωμένο με τις τελευταίες εκδόσεις. Και εχθές συγκεκριμένα που το πήρα πίσω από το service είχε γίνει και από εκείνος επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων. Και σήμερα πάλι όλα αυτά;;;; δλδ τι άλλο...
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα με το YouTube; Τότε ίσως να έχει bug η εφαρμογή του YouTube για το συγκεκριμένο μοντέλο...
"Αληθομυθέειν χρεών, ου πολυλογέειν."
Greek_sun
Pathfinder
Επιλογές
Κάτι τέτοιο θεωρώ και εγώ.. Απλά ενώ δεν το είχα το έχω μετά το τελευταίο update..
Nikosleov
Helping Hand
Επιλογές
Από το ευρωπαϊκό community Screenshot_20220414-155853_Chrome.jpg
DIMITRIOS7
Student
Επιλογές
1.5 μήνα κάτοχος s22 ultra. Το κινητό κάνει 10-15 κρασαρισματα (σβήνει και κάνει επανεκκίνηση μόνο του) καθημερινά. Από την Samsung με έχουν στο περίμενε αναβαθμίσεις. Είχα κάνει και του Μαρτίου κι έκανα και του Απριλίου...το κινητό είναι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις και συνεχίζει τα κρασαρισματα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε κατευθύνσεις απέναντι στην εταιρεία? Μπορώ να βγάλω άκρη μόνος ?Screenshot_20220414-180236_Gallery_743_1649948556.jpg
TheReaper63
Pioneer
Επιλογές
Και εμενα το s22ultra κολλαρι συνεχως σε youtube / insta / facebook / kai akomi Netflix επισης τα 5g δεν δουλευουν σχεδον καθολου και τωρα ειμαι με 4g επισης ομως ο ηχος παιζει πιο γρηγορα απο το βιντεο..δεν παμε καλα..ειμαι πολυ απογοητευμενος με αυτο το κινητο..
demstav
Pioneer
Επιλογές
Samsung s22 ultra apo Kypro. To provlima akomi yparxei