Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy s22 ultra screen glitch

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 17-03-2022 03:07 PM)
270 Προβολές σελίδας
vigilantius22
First Poster
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος galaxy s 22 ultra εδώ και έναν μήνα. Ακόμη και μετά το τελευταίο update παραμένει το προβλημα το flickering με τις γκρίζες γραμμές. Δεν το κανει στην οθόνη κλειδώματος αλλά σε άκυρες στιγμές μέσα σε εφαρμογές πχ στο viber. Κρατάει 1-2 δευτερόλεπτα. Πήγα στο επίσημο σέρβις, δε βρήκαν θέμα hardware και μου είπαν να περιμένω το επόμενο update. Έχω δοκιμάσει τα πάντα μέχρι και factory reset. Σε περίπτωση που επιμείνει το θέμα και μετά το update, γνωρίζετε πώς να κινηθω; προβλέπεται αντικατάσταση? Πως θα επισκευάσουν κάτι που υποτίθεται ότι είναι θέμα software?
9 Απαντήσεις
Petrokotsifas
Journeyman
Επιλογές
Καλησπέρα σας!
Είχε γίνει παρόμοιο θέμα με την exynos έκδοση όταν σε quadHD+ οι χρήστες επέλεγαν "vivid" συνδυασμό χρωμάτων. Η samsung έκανε ένα update και το διόρθωσε. Αν το πρόβλημα παραμένει, ίσως βγάλουν καινούργιο update στο μέλλον.
Δε νομίζω να δικαιούσαι αντικατάσταση γιατί και η νέα συσκευή τα ίδια θέματα θα έχει.
Προσωπικά, δε συνάντησα αυτό που περιγράφεις
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Είναι ξεκάθαρα θέμα software. Θέλει υπομονή μέχρι οι μηχανικοί λογισμικού της Samsung να το επιλύσουν... Αν και δε θα έπρεπε να υπήρχε καν τέτοιο θέμα λογισμικού σε κινητό τόσο μεγάλης χρηματικής αξίας.
"Αληθομυθέειν χρεών, ου πολυλογέειν."
dmtris26
Troubleshooter
Επιλογές
Apple μόνο σε αυτά τα λεφτά αλλά είναι βαρετό το ios.. μονοτονο
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Όπως τα λες είναι. Μονότονο και περιορισμένο, με πολλές ελλείψεις παραμετροποίησης. Από την άλλη, σταθερό, γρήγορο και αξιόπιστο.
"Αληθομυθέειν χρεών, ου πολυλογέειν."
dmtris26
Troubleshooter
Επιλογές
Αν το θες αποκλειστικά για δουλειά, δεν σε νοιάζουν οι παραμετροποίησεις πάρα να τρέχει απροβληματιστα.. έχει ο αδερφός μου το 12pro max για την δουλειά του και δεν το μετανιώνει καθόλου
Thanos069
Explorer
Επιλογές
Ρε παιδιά ποιος γνωρίζει πώς μπορώ να διεκδικήσω τα buds pro μετά από αγορά που έχω κάνει s22 ultra
Mpour
Student
Επιλογές
Exeis kanei proparaggelia tin suskeui?
Thanos069
Explorer
Επιλογές
Ναι
Thanos069
Explorer
Επιλογές
Εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα που κολλαει συνεχώς και δέν ξέρω τι να κανω. Μήπως ξέρει κάποιος από εσας βρε παιδια?