Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy buds

(Téma vytvořeno: 20-04-2022 06:20 PM)
1768 Zobrazení
Jirka123
Explorer
Možnosti
Ahoj všem. Dnes mi došel email že mám nárok na sluchátka galaxy buds. Píšou mi že mám vygenerovat e voucher v samsung members - výhody. Když však otevřu samsung members - výhody - poukázky, tak to píše že nemám žádné poukázky. Nemáte nějaký tip jak to vyřešit.? Zkoušel jsem samsung members doinstalovat a znovu nainstalovat. Připojuji se přes mobilní data jak mi napsali. Mooc děkuji za odpověďi.. 
63 Odpovědi
Members_Jiuo2zo
Apprentice
Možnosti

Mám ten samý problém. Na infolinku se dovolat nedá a na WhatsApp nikdo nereaguje.

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den,

dejte tomu chvíli. Ne každému se voucher objevil ihned ve výhodách. Zkuste vyčkat do zítra. A dejte vědět.

0 Like
Whitecoat
Explorer
Možnosti
Ahoj, mám ten stejný problém. Díval jsem se i na slovenské fórum a tam řeší to samé. Na infolince Samsung doporučeno počkat pár hodin, než se projeví změna. Pokud bude problém přetrvávat i zítra, mám se jim znovu ozvat. Každopádné chyba nebude na naší straně, bude to nějaký bug u Samsungu...
0 Like
Jirka123
Explorer
Možnosti
Přesně jako přes kopírák. Asi mají opravdu bug.
0 Like
Jirka123
Explorer
Možnosti
Zkusím počkat do zítra a začnu to řešit přes infolinku. Děkuji za odpověď
0 Like
Whitecoat
Explorer
Možnosti
Tak důležité je vědět, že v tom nejsme sami. Jen by mohl Samsung dát nějakou zpětnou vazbu nebo oficiální info. Já si s tím lámal hlavu celé dopoledne od té doby, kdy mi přišel akceptační email, na který jsem mimochodem čekal přes měsíc... Každopádně budu to monitorovat a dám vědět...
0 Like
RonniSky
Apprentice
Možnosti
Ahoj, mám ten stejný problém. Mě na podpoře doporučili zkusit vymazat data ze Samsung members a počkat 24 hodiny jestli se voucher nenačte. Tak taky čekám...
0 Like
Jirka123
Explorer
Možnosti
Když to do zítra nepřijde tak tam budu volat. Tak snad to klapne a také napíši info..
0 Like
Me2d
First Poster
Možnosti
Mi na infolince doporučili nechat v telefonu jednu sim, připojit se přes data a zapnout na datech members no a čekat. Pokud se nezobrazí do 24 hod. volat. Tak uvidíme.
0 Like