Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android auto nejde

(Téma vytvořeno: 13-03-2022 09:33 PM)
1763 Zobrazení
achos
Explorer
Možnosti
Ahoj 
Nejde mi v novém autě, kde jsem bez problémů pouzival s21u android auto. Zkusil jsem několik kabelu a stejný výsledek. Při zapojení kabelu v autě telefon problikne a vypadá to,že se je vše ok ale hned se odpojí a funguje jen nabíjení. Setkal jsme se s tím někdo? Na netu s tím má hodně lidí problém. Dnešní aktualizace systému nepomohla. 
21 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @achos 

Již se to tady řešilo v posledních týdnech, ale nedospěli jsme k žádnému závěru jak problém vyřešit. Liší se to i model od modelu, někomu to funguje, a druhému ne... 

fajnsnek2
0 Like
achos
Explorer
Možnosti
Díky za info a řeší se to nějak ze strany Samsung? Tusis?
0 Like
pidimaty
Student
Možnosti
Mě to taky dělá
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
A není nutné z aktualizivat android auto sw v autě? Když jsem měl problém na BMW s jablkem, tak to v servise přehráli a byl klid. Teď mám Anďák 3 týdny a auto, které to nepodporuje. Jen FYI.
0 Like
Matej13
Explorer
Možnosti
Ani po víkendové aktualizaci mi S22 v Octavii 4 nefunguje. Už jsem tu zahlédl minulý týden diskuzi. Záleželo právě na autě, resp generaci systému.
0 Like
Streki
Pathfinder
Možnosti
Jj bohužel. Kámoš s nových iPhone se mi směje. Oni mají hold za ty peníze funkční stroj.
Streki
Pathfinder
Možnosti
Škoda, že se ještě neprodává Motorola MA1. To by snad mohlo pomoci, tedy pokud nemá Samsung komplet špatně integrovano.
0 Like
Mirus8
First Poster
Možnosti

SKODA Connectivity Help Desk <connectivity.helpdesk@skoda-auto.cz>

Dobrý den, 

obdržel jsem informaci od Vás týkající se nemožnosti  propojení telefonu Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB přes rozhraní Android Auto.

Podnět konzultuji u kolegů z vyššího stupně podpory. O průběhu Vás budu i nadále informovat.

S přátelským pozdravem

0 Like
Malahavranice
Student
Možnosti
Androidauto nefunguje na multimediálním systému Pioneer. Kabel vyměněn, s předchozí Note 10+ fungovalo bezvadně
Edit: po včerejší aktualizaci vše OK!:-)
0 Like