Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Android 14 ui 6

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-11-2023 01:46 PM)
641 Προβολές σελίδας
paris89
Troubleshooter
Επιλογές
Καλησπέρα στην κοινότητα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Οι κάτοχοι της σειρα s22 θα πάρουμε το android 14 στις 15.11. Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων χωρίς συγχρονισμό δεδομένων και μετά κατέβασμα και εγκατασταση η πάμε με το κλασικό κατέβασμα εγκατάσταση και 3 φορές wipe cache partition και repair apps?
25 Απαντήσεις
fotisgem
Legend
Επιλογές
Αν αντεχεις να κανεις τη διαδικασια τοτε ναι ειναι το καλυτερο η επαναφορα.... εγω προσωπικα δεν το εκανα ετσι. Ειναι καλο το smart things..οχι ομως τοοσο καλο κατ εμε.
JohnSkafidas
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί πρέπει να κάνουμε wipe cache partition?
HarrysS22Ultra
Navigator
Επιλογές
Από την άλλη ακούγεται ότι αυτή την εβδομάδα θα βγει η One Ui 6 Beta 4 για το s22. Μάλλον για τέλος του μήνα το βλέπω να βγαίνει
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Θα το πάρετε στις 14 ή 15/11??
Konstantinos78
Explorer
Επιλογές
Να έρθει και πως θα γίνει νομίζω το ίδιο το update, θα μας καθοδηγήσει.... Δεν διανοούμαι κάτι άλλο από μια τέτοια εταιρία...!!!!
Επιλογές
Καλησπέρα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έρθει το νέο update στις 15/11, καθώς η Samsung ετοιμάζει νέο beta update για την s22 σειρά.. Ίδωμεν..
paris89
Troubleshooter
Επιλογές
Καλημέρα φίλε. Θα πάω με επαναφορά γιατί είναι αλλαγή android και καλύτερα να γίνει καθαρή εγκατασταση
fotisgem
Legend
Επιλογές
Να πας αλλα στη θεση σου εγω θα εκανα επαναφορα τουbackup μονο των φωτογραφιων ...ολα τα υπολοιπα θα τα εβαζα απο την αρχή...δεν ξερω δε μ αρεσει η επαναφορα μεσω smart switch
paris89
Troubleshooter
Επιλογές
Καλημέρα φίλε. Πρέπει να γίνετε γιατί κάνει διαγραφή αρχείων από την προηγούμενη αναβάθμιση λογισμικού