Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

5g sieť

(Téma vytvořeno: 19-07-2023 10:50 PM)
206 Zobrazení
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Zdravím vás. Chcem sa len tak poinformovať. Všimol som si že pri zapnutí režimu šetrenie energie sa vypne aj 5g. Čiže 5g mina výrazne viac bateriu ako.4g? Mate s tým skusenosti. Ja som si zapol 5g na skúšku az teraz. Doteraz som pouzival iba 4g. Ale inak v rýchlosti žiaden rozdiel nevidím. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Zdravim,
ano 5G mina viac energie, jednak to moze byt slabsim pokrytim, ale aj slabsou optimalizaciou modemov/ chipsetov v pouzitom zariadeni, co sa vztahuje aj na S22. U S23 mi to pride uz o dost lepsie. Aky vyrazny to bude rozdiel, si musite odsledovat sam vo svojej lokalite.
Z druhej strany frekvencie, ktore sa pouzivaju u nas a sposob akym ten ktory operator nastavuje siet, ze ide vlastne o kusok lepsie 4G, tak sa to na minulorocnych a starsich modeloch zatial neoplati zapinat. Aj s ohladom na to ake mame datove baliky v SR.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Zdravim,
ano 5G mina viac energie, jednak to moze byt slabsim pokrytim, ale aj slabsou optimalizaciou modemov/ chipsetov v pouzitom zariadeni, co sa vztahuje aj na S22. U S23 mi to pride uz o dost lepsie. Aky vyrazny to bude rozdiel, si musite odsledovat sam vo svojej lokalite.
Z druhej strany frekvencie, ktore sa pouzivaju u nas a sposob akym ten ktory operator nastavuje siet, ze ide vlastne o kusok lepsie 4G, tak sa to na minulorocnych a starsich modeloch zatial neoplati zapinat. Aj s ohladom na to ake mame datove baliky v SR.
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,ako sa pisalo hore,urcite je spotreba pri pouzití 5G siete o niečo väčšia ,hlavne kvoli pokrytiu a nastaveniu-udrzaniu siete .Aj ked 5G modemy integrovane v obvodoch sú už lepsie ako tie v prvých 5G zariadeniach pri ktorych sa dost prehrievalo zariadenie a bateria, čo sa tyka rychlosti sietí,velký rozdiel tam nieje pri pouzití 5G a 4G .Je len na Vas ci si 5G siet vypnete alebo nechate automatické vyhladavanie sieti,lebo aj tak Vas pri slabom signale 5G prepne na 4G 🖐
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Ďakujem.
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
🖐😉
0 Like