Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

5g δίκτυο

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 16-03-2022 02:05 PM)
1080 Προβολές σελίδας
Konstantinosnaxos
Apprentice
Επιλογές

Καλησπερα. Κατοχος απο χθες s22 ultra με cosmote και παρατηρησα οτι δεν μου εμφανιζει καθολου 5g. Εστειλα μηνυμα ενεργοποιησης και μου ηρθε απαντηση οτι δεν υποστηριζει η συσκευη μου δικτυο 5g που προφανως δεν ισχυει. Να σημειωσω οτι βρισκομαι Αθηνα οποτε δεν παιζει θεμα καλυψης. Εχει κανεις παρατηρησει κατι αντιστοιχο?

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Είναι θέμα της εταιρίας κινητής... μπορεί να τους πάρει και μερικές μέρες να σου δώσουν πιστοποίηση 5G...
Εγώ πάντως με vodafone, Θεσσαλονίκη έχω πλέον σε πάρα πολλά σημεία 5G

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

12 Απαντήσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Είναι θέμα της εταιρίας κινητής... μπορεί να τους πάρει και μερικές μέρες να σου δώσουν πιστοποίηση 5G...
Εγώ πάντως με vodafone, Θεσσαλονίκη έχω πλέον σε πάρα πολλά σημεία 5G
Konstantinosnaxos
Apprentice
Επιλογές
Εννοείς δηλαδή ότι σε κάθε έναν ατομικά χρειάζονται κάποιες μέρες? Ήταν και σε εσένα ετσι?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κοίταξε, όταν έδωσα το s21 ultra και έμεινα μόνο με το Α72, έβαλα και την sim της Vodafone, μια μέρα μετά μου ήρθαν δύο μηνύματα διαμόρφωσης για να περάσουν αυτόματα τις ρυθμίσεις δικτύων της Vodafone μιας και η συσκευή ήταν της cosmote με κάρτα της wind (άσε μπερδεμα).
Τώρα σε νέες συσκευές όλα αυτά γίνονται κατά την έναρξη.
Τώρα σχετικά με τα s22 ultra και την cosmote υπάρχουν θέματα που οφείλονται στηνcosmote. Καλό θα ήταν να επισκεφθείς ένα κατάστημα Γερμανός/cosmote ώστε και τυχόν ρυθμίσεις να γίνουν επιτόπου.
Όταν πρωτοηρθε το 5G στη χώρα μας, δεν ήταν όλες οι 5G συσκευές πιστοποιημενες από τους παροχους οπότε δεν μπορούσαν να συνδεθούν κιόλας.
Εγώ δεν είχα κανένα θέμα από τη πρώτη στιγμή.
* μήπως η sim σου είναι παλιά???
Konstantinosnaxos
Apprentice
Επιλογές

Τελικα μιλησα με την εξυπηρετηση της cosmote και με καλεσαν απο το τεχνικο τμημα και μου το εφτιαξαν. Ηθελε καποια ενεργοποιηση εκ μερους τους μαλλον

shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ναι, στο είπα, από αυτούς έπρεπε να γίνει, απλά καμιά φορά τυχαίνει σε κάποιον που δε γνωρίζει και σε ταλαιπωρούν...
costaveloso
Voyager
Επιλογές
Κάτι άσχετο, υπάρχει περίπτωση επειδή η sim είναι παλιά να μη πιάνει ένα κινητό 5G σήμα ενώ η συσκευή το υποστηρίζει;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Τις πρώτες μέρες που ήρθε το 5G στη χώρα μας, είχε ειπωθεί και αυτό από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Πιστεύω ότι οι πολύ παλιές (αυτές που δεν είναι pre cutted στα διάφορα μεγέθη αλλά τις κόβαμε μόνοι μας) μπορεί να μην υποστηρίζουν πολλά.
costaveloso
Voyager
Επιλογές
Η δικιά μου είναι η αλήθεια ότι την είχα κόψει πριν 3 χρόνια. Οπότε μάλλον θα χρειαστεί αλλαγή γιατί ως τώρα δεν έχω 5G στο Note10+5G...βέβαια και το δικό μου κινητό είναι λίγο ιδιαίτερο γιατί ήταν από τα πρώτα με 5G
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πρέπει να ελέγξεις με τον παροχο σου αν το έχει εντάξει στις πιστοποιημενες συσκευές...