Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

45W nabijacka na S22 ultra

(Téma vytvořeno: 08-03-2022 10:21 AM)
535 Zobrazení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobry den, 
vedel by mi niekto odporucit 45W nabijacku na S22 Ultra, ktora podporuje super fast charging 2.0 a teda realne vie nabijat S22U so 45W?
Zda sa, ze starsia 45W nabijacka samsung EP-TA845 nabija S22U len s 25W a neviem kedy budu dostupne nove EP-T4510, co by to mali zvladnut.
0 Like
13 Odpovědi
hanci1986
Journeyman
Možnosti
Zbytocne budes riesit inu nabijacku v tom nie je problem. To 45w nabijanie je len marketing na papieri. https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s22_series_45w_charging_doesnt_really_mak...
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Videl som tie testy, ale vsetko to bolo robene so starymi TA845, ktore nefungovali uz pri Note10/S20U, prepodkladam pre prehrievanie. Kedze T4510 maju byt udajne mensie a s 1,8m kablom, domnievam sa, ze nove nabijacky uz budu mozno disponovat GAN technologiou, kde nedochadza k tak velkemu zahrievaniu a 1,8m kabel tam tiez nebude asi kvoli pohodliu uzivatelov, ale kvoli lepsiemu chladeniu (mensiemu prenosu tepla).
Na reddite sa zacinaju objavovat prispevky kde hlavne zaciatok nabijania je na niektorych nabijackach o dost rychlejsi.
Samozrejne ja necakam ziadne drasticke skratenie doby nabijania, ale dnes uz mame x GAN 45W a viac nabijaciek, tak ak by mal niekto s nejakou pozitivne skusenosti, tak by som to skusil.
Nema pre mna zmysel kupovat dalsiu zastaranu 25w nabijacku od Samsungu.
Starsiu by som chcel posunut manzelke spolu s S21U a ja sa rozhliadam po nejakej nahrade.
0 Like
Dreamko
Explorer
Možnosti
Ja som videl test s originál nabíjačkou od samsung ktoru aj planuje ponukat onedlho k predaji a rozdiel v rychlosti nabitia bol tusim 5min. Vyhodene peniaze, staci 25W
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Uz s tou novou T4510? Lebo neviem ci ju uz niekto ma. Vsetko co som videl bolo so starymi TA845. Aj Ben so Sammobile sa vyjadril, ze este budu opakovat testy ked vyjde nova T4510, ale zatial som tam videl len ten povodny test a stale sa caka na dorucenie noveho modelu. Vedeli by ste dat nejaky odkaz?
0 Like
Gigi_Dag
Helping Hand
Možnosti
Neznehodnocuje sa batéria takým nabíjanim? Véd aj 25W nabíja dosť rýchlo.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Nepredpokladam, ze by 45W nabijanie malo nejaky zasadny vplyv na zivotnost baterie, ze by bateria nevydrzala aspon 2 roky. A potom, si myslim, ze uz je vydavok nejakych cca 80€ na vymenu baterie v 1350€ telefone uplne v pohode.
0 Like
Gigi_Dag
Helping Hand
Možnosti
Podľa všetkého je to zbytočné Screenshot_20220310-093724_Facebook_7238_1646901497.png
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Mam objednanu (zajtra by mala dorazit) nabijacku, ktora by vykonom mala vyhovovat. Tak otestujem a dam vediet. Podla toho, co som sa docital na redite, je problem ze vacsina sucasnych 45W nabijaciek da max cca 3A a vyzera, ze super charge 2.0 vyzaduje 5A. Povodna TA845 od samsungu ma asi tiez s tymto nejaky problem, kedze ked to niektori merali ta nabijala len cca 27W a samotny samsung uvadza, ze na 45W nabijanie na S22U je potrebna T4510, ktora vsak bohuzial stale nie je dostupna hoc uz mala byt. Ben so Sammobile ju dokonca objednaval este koncom februara kedy mala byt skladom, ale stale nic.
Dam vediet ako to bude s tou co som obejdal, mne ide ale hlavne o to aby sa nabijacka co najmenej hriala kedze samsungove 25W na tom niesu najlepsie, tak bolo mi zbytocne kupovat taku istu ked svoju posuniem manzelke.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Bezna situacia na sucasnych nabijackach. V tomto pripade max 30W. (zdroj reddit)Screenshot_20220310-113222_Reddit_5373_1646908342.jpg
0 Like