Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Υπερθέρμανση S22 Ultra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-06-2023 05:26 PM)
488 Προβολές σελίδας
Επιλογές
Καλησπέρα στην παρέα! Μετά από την αναβάθμιση Ιουνίου, το κινητό υπερθερμαίνεται υπερβολικά, με απλή χρήση, σε σημείο να μη μπορώ να το κρατήσω καμία φορά. Συγκεκριμένα, ζεσταίνεται πολύ στο σημείο δεξιά από τις κάμερες. Αν δεν κάνω λάθος, εκεί δεν βρίσκεται το CPU; Έχω κάνει Clear cache πολλές φορές και γενικά πάντα το κάνω μετά από κάθε ενημέρωση, αλλά τίποτα...
Αναπήδηση σε λύση
SofiMark
Voyager
Επιλογές
Ναιι αυτο
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κλείνεις τελείως το κινητό, το συνδέεις μέσω καλωδίου με pc, και μόλις σου δείξει όλα τα εφέ φόρτισης, πατάς power button και volum up ταυτόχρονα, μέχρι να σου δείξει το το σηματάκι android. Μετά τα αφήνεις και θα μπει σε recovery mode, εκεί μέσα πλοηγείσαι με το volume up/down και επιλέγεις με το power.
Κάνεις ΜΟΝΟ wipe cache partition (3 φορες) και repair apps... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!
fotisgem
Legend
Επιλογές
Μάλλον ναι...ω τι πρωτότυπο..
SofiMark
Voyager
Επιλογές
Μου φαίνεται βουνό και δύσκολο μη κάνω καμιά βλακεια!😂😂 δε χάνω αρχεία κι τέτοια ;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν δε πατήσεις κάτι λάθος, δεν θα έχεις κανένα θέμα.
ΔΕΝ χάνεις τίποτα...
SofiMark
Voyager
Επιλογές
Και μετά βλέπεις μεγάλη αλλαγή στο θέμα ταχύτητας του κινητού; Υπάρχει λόγος να το κάνω ή δεν χρειάζεται; Σε έχω πάρει μονότερμα 🤣
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μην αγχώνεσαι.
Ναι θα δεις βελτίωση. Οχι πάντα, αλλά θα δεις, ειδικά αν έχει αρχίσει να έχει θέματα.😊
SofiMark
Voyager
Επιλογές
Ωραία και κάτι τελευταίο, είπες το κάνω 3 φορές, δηλαδή ολοκληρώνεται την 1η φορά και ύστερα το κάνω 2η και ακολούθως 3η φορά;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ναι, χωρίς να βγεις από recovery menu.
Εύκολο είναι, μετά κατεβαίνεις προς τα κάτω και κάνεις repair apps και κάνει μονοντου επανεκκίνηση. 😊😊
Dimitris1982
Navigator
Επιλογές
Σήμερα την έκανα και μειώνεται η μπαταρία αισθητά και πριν λίγο πάγωσε η οθόνη την στιγμή που πήγα να απαντήσω σε κλήση για υπερθέρμανση ευτυχώς όχι ακόμα μόνο λίγο ζεστό κατά την χρήση