Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πρόβλημα οθόνης με S22 Ultra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 05-02-2023 11:08 AM)
466 Προβολές σελίδας
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Καλημέρα σας. Πριν περίπου 2.5 μηνες πήρα το Samsung S22 Ultra από public. Λίγο καιρό μετά η οθόνη πάνω αριστερά φανέρωσε "κύματα" και φαινόταν σαν να πιέζεται προς τα μέσα. Το είχα αναφέρει κ εδω. Το πήγα στην Samsung όπου και μου αντικατέστησαν την οθόνη. 

Λιγες μέρες αφου το πήρα πίσω είχα την ατυχία και του έκανα μια μικρή αλλά βαθειά γρατζουνιά στην οθόνη ενώ βρισκόμουν στην δουλειά (άγνωστο πώς, δεν έχω ιδέα πως έγινε) η οθόνη φανέρωσε πάλι τα ίδια κύματα σήμερα. Δεν μπορείς να τα αγγίζεις καθώς είναι από την μέσα μεριά της οθόνης όπως και την πρώτη φορά.

Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω; Το αφήνω ως έχει η ξανά τρέχω για επισκευές η και αντικατάσταση; Νομίζω πως είναι θέμα θερμότητας και έγινε ξανά 
7 Απαντήσεις
dmtris26
Troubleshooter
Επιλογές
Τζαμακι είχες όταν έγινε η γρατζουνιά? όπως καιναχει πάντο πάλι στο service
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Ναι. Συμφωνω. Σερβις παλι κ μακάρι να στο περάσουν εγγυηση.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
άλλο η γρατζουνιά, άλλο το θέμα της οθόνης..
αν είσαι τυχερός θα περάσει πάλι στην εγγύηση και θα έχεις καινούρια οθόνη χωρίς γρατζουνιά...
βάλε όμως καμία προστασία...😉😉
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Τζαμακι δυστυχώς δεν είχα όταν έγινε η γρατζουνιά το έβαλα κατόπιν. Θα το πάω πάλι προς σέρβις αλλά πολύ φοβάμαι ότι είτε θα το χρεώσουν αυτήν την φορά ως δική μου ζημιά είτε απλά έχω παραλάβει προβληματικό μοντέλο και θέλει αντικατάσταση που δεν πρόκειται να συμβεί. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Αν δεν γινει τπτ, βαλτο ebay κ σε κανα ελληνικο σαιτ κ οτι κανεις!! Υπαρχουν καποιοι που τους αρεσει να τα φτιαχνουν μονοι τους. Ποτε δεν ξερεις!
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Θα δω πως θα το κάνω ναι, αν και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το συγκεντρωμένο κινητό όσο αφορά τις επιδόσεις το συγκεκριμένο θέμα με την οθόνη είναι βάσανο. Δύο σέρβις σε 3 μήνες περίπου.
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Εχεις δικιο. Σε καταλαβαινω. Ειμαι κι εγω περίεργος.