Να δώσω κάποια updates πάνω στο θέμα μιας και πραγματικά θέλει γερή ΥΠΟΜΟΝΗ!
Η Cosmote φαίνεται να μην έχει γνώση για τη λύση του θέματος και μιλάω μετά από 10 κλήσεις στην τεχνική υποστήριξη και επισκέψεις σε φυσικό κατάστημα Cosmote (Παγκράτι) και ΓΕΡΜΑΝΟ(Υμηττού) όπου έλαβα τις εξής απαντήσεις:
1. Cosmote: το ζήτημα αφορά συσκευές οι οποίες έχουν αγοραστεί εκτός καταστημάτων της Cosmote, δεδομένου λέει ότι ο παροχος κάνει ειδική παραγγελία στη Samsung 😮, όπου μπακαλίστικα σημαίνει πως παρέχονται οι υπηρεσίες τους μόνο εφόσον αυτές αγοραστούν από δικά τους καταστήματα ακόμη κ αν είσαι συνδρομητής. Παραπομπή σε Γερμανό όπου έχει τεχνικό.
2. ΓΕΡΜΑΝΟΣ: ο τεχνικός δεν έκανε καμία παρέμβαση πέραν του να ανοίξει κ να κλείσει τη ρύθμιση, ενώ του έχω πει πως έχω δοκιμάσει τα πάντα και εκκρεμεί να ενεργοποιηθεί η VOLTE από μεριάς τους. Μου εξηγεί πως ίσως φταίει η SIM και προτείνει αντικατάσταση. Αγοράζω, εγκαθιστώ νέα SIM χωρίς αποτέλεσμα.
Μιλώ ξανά με εξυπηρέτηση όπου μετά από διαγνωστικό μου λέει ότι μπορεί να γίνει update αλλά πρέπει να πάω ξανά σε τεχνικό του Γερμανού.
Πραγματικά η υπόθεση είναι για γέλια! Εγώ να αναφέρω, πως σπάνια μπορούν να με βρουν χωρίς να φαίνομαι απασχολημένη ή εκτός δικτύου, ενώ εξερχόμενες διακόπτονται ανά 2 λεπτά.