Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πρόβλημα με sim

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 29-03-2022 02:40 PM)
698 Προβολές σελίδας
GiorgosGog
Explorer
Επιλογές
S22+ πρόβλημα με κάρτα sim...
Ενώ το ίντερνετ δουλεύει κανονικά από τα Data με καλούν και λεει οτι ειμαι κατειλημμένος και μερικές φορές καλώ και απορρίπτει την κλήση.
11 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Cosmote????
GiorgosGog
Explorer
Επιλογές
Ναι cosmote.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Είδες που το μαντεψα??? 😉😉😉🤣🤣🤣😂😂😂
Tsiou
Pathfinder
Επιλογές
Φίλε ενεργοποίησε το volte αλλά να στο δείχνει πάνω δεξιά σαν ένδειξη.... Αν δεν στο δείχνει πάρε τηλέφωνο να στο ενεργοποίησει η cosmote. Το έχει αναγνωρίσει η Samsung το πρόβλημα και ετοιμάζει ενημέρωση. Οπότε κάνε το volte μέχρι να λυθεί
GiorgosGog
Explorer
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ.
Είχα καταλάβει ότι κάτι παίζει με αυτό αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες👏👏👏💪💪💪.
elenkouk
Apprentice
Επιλογές
Να δώσω κάποια updates πάνω στο θέμα μιας και πραγματικά θέλει γερή ΥΠΟΜΟΝΗ!

Η Cosmote φαίνεται να μην έχει γνώση για τη λύση του θέματος και μιλάω μετά από 10 κλήσεις στην τεχνική υποστήριξη και επισκέψεις σε φυσικό κατάστημα Cosmote (Παγκράτι) και ΓΕΡΜΑΝΟ(Υμηττού) όπου έλαβα τις εξής απαντήσεις:

1. Cosmote: το ζήτημα αφορά συσκευές οι οποίες έχουν αγοραστεί εκτός καταστημάτων της Cosmote, δεδομένου λέει ότι ο παροχος κάνει ειδική παραγγελία στη Samsung 😮, όπου μπακαλίστικα σημαίνει πως παρέχονται οι υπηρεσίες τους μόνο εφόσον αυτές αγοραστούν από δικά τους καταστήματα ακόμη κ αν είσαι συνδρομητής. Παραπομπή σε Γερμανό όπου έχει τεχνικό.

2. ΓΕΡΜΑΝΟΣ: ο τεχνικός δεν έκανε καμία παρέμβαση πέραν του να ανοίξει κ να κλείσει τη ρύθμιση, ενώ του έχω πει πως έχω δοκιμάσει τα πάντα και εκκρεμεί να ενεργοποιηθεί η VOLTE από μεριάς τους. Μου εξηγεί πως ίσως φταίει η SIM και προτείνει αντικατάσταση. Αγοράζω, εγκαθιστώ νέα SIM χωρίς αποτέλεσμα.

Μιλώ ξανά με εξυπηρέτηση όπου μετά από διαγνωστικό μου λέει ότι μπορεί να γίνει update αλλά πρέπει να πάω ξανά σε τεχνικό του Γερμανού.

Πραγματικά η υπόθεση είναι για γέλια! Εγώ να αναφέρω, πως σπάνια μπορούν να με βρουν χωρίς να φαίνομαι απασχολημένη ή εκτός δικτύου, ενώ εξερχόμενες διακόπτονται ανά 2 λεπτά.
GiorgosGog
Explorer
Επιλογές
Μείζον θέμα αντιμετωπίζουμε...
Πρέπει να λυθεί άμεσα...
GiorgosGog
Explorer
Επιλογές
Πήρα τηλ cosmote μου έστειλε ρύθμιση μέσω sms έκανα μια επανεκκίνηση ...
Εμφανίστηκε η ένδειξη από το πρωί όλα καλά μέχρι τώρα. Screenshot_20220330-142310_One UI Home_1070_1648639390.jpg
Tsiou
Pathfinder
Επιλογές
Καλησπέρα... Το πρόβλημα λύνεται σε ένα πααρα πολύ μεγάλο ποσοστό ενεργοποίοντας το VOLTE. Φρόντισε να υπάρχει σαν ένδειξη πάνω δεξιά στην οθόνη αλλιώς και να το ενεργοποιήσεις από το κινητό αν δεν υπάρχει η ένδειξη δεν είναι ενεργό. Το κινητό αντιμετωπίζει πρόβλημα στο 2G σήμα κατά την διάρκεια εισερχόμενων(κατειλημενος) και εξερχόμενες συνέχεια διακοπές.... Από την στιγμή που έχει αναγνωρίσει η Samsung το πρόβλημα μιας και η έκταση είναι τεράστια παντού πιστεύω θα λυθεί. Μετά από επικοινωνία είπαν πρώτο 10 ήμερο Απριλίου αναμένεται να βγει το update. Υπομονή