Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Προστασία οθόνης!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 06-06-2022 11:31 AM)
870 Προβολές σελίδας
Επιλογές
Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην ομάδα!
Μόλις έβαλα τζαμακι spigen στο S22. Ενώ δουλεύει μια χαρά στο touch δυστυχώς δε μπορώ να ξαναβάλω τα δακτυλικά αποτυπώματα. Τα προηγούμενα τα έσβησα διότι πάλι δεν έπιανε. Έχω ενεργοποιήσει την ευαισθησία αφής αλλά και πάλι τίποτα. Υπάρχει καμία λύση;
9 Απαντήσεις
Kiriakos_tjet
Pathfinder
Επιλογές
Κανονικά θα έπρεπε μετά το πρώτο "κάψιμο" των 15" να πίεζες το σημείο με το δάκτυλο ώστε να μειωθεί η απόσταση τζάμι-οθόνη. Άλλος τρόπος είναι στο πρώτο "κάψιμο" να βάλεις ένα κέρμα στη θέση του δακτυλικού. Τώρα λογικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δυστυχώς στους ultrasonic αισθητήρες αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα...
Πολλά τζαμακια δεν ενδείκνυται για δακτυλικά αποτυπώματα, θελει πολύ ψάξιμο... και εγώ με της γυναίκας μου (s22) έτσι την πάτησα με spigen που υποτίθεται δεν θα είχα πρόβλημα αλλά και πάλι δεν έχω πάντα τέλεια αποτελέσματα.
Στο s22 ultra που έχω εγώ, έχω μεμβράνη και δεν έχω κανένα θέμα...
Αυτό της φωτο έχω βάλει στης γυναίκας μου...spigen-ez-fit-tempered-glass-2-pack-samsung-galaxy-s22-1_1_23248_1654516037.jpg
Επιλογές
Το ίδιο έβαλα και εγώ. Είναι άψογο σε ανταπόκριση. Απλά το μόνο θέμα είναι το δακτυλικο. Άμα δε το συνηθίσω θα το βγάλω.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Προχτές πάντως, ξαναπέρασα τα δακτυλικά της γυναίκας μου, ενώ τα αναγνώριζε εύκολα κατά το σεταρισμα, μετά δεν τα αναγνώριζε για να ξεκλειδώσει... μετά από 4 φορές τα κατάφερα... όλα καλά τώρα...
Kiriakos_tjet
Pathfinder
Επιλογές
Άρα δεν έχεις βάλει αυτό με την λάμπα uv...οπότε άκυρο ότι σου είπα..😁
Επιλογές
Καθόλου άκυρο αυτο που ειπες. Δεν είχε uv. Απλο τζαμακι είναι.
Επίσης έχω να βάλω τζάμι σε κινητό χροονια!
kourtas1981
Pioneer
Επιλογές
Εγω έβαλα αυτο και δουλευουν τα παντα ρολόι..το ειχα αναρτησει και πριν 15 μέρες ,στα 30 ευρω.Screenshot_20220516-111101_Samsung Internet.jpg
Επιλογές
Επανήλθα και καλημέρα!
Ξαφνικά όλα καλά. Μάλλον ήθελε να κατσει το τζαμακι. Τα καταχωρησα ξανα και πλεον δεν χρειαζεται να πιεζω την οθονη για να ξεκλειδωσει.
JohnSyrios
Pioneer
Επιλογές
Θέλει τουλάχιστον μία μέρα για να καθήσουν τα τζαμακια που είναι με κόλλα αλλά και πάλι στις συσκευές Samsung επηρεάζεται το δακτυλικό μερικές φορές, το καλύτερο είναι η γνήσια ζελατίνη της samsung θα μου πείτε δεν είναι το ίδιο με το τζαμί συμφωνώ αλλά είναι το καλύτερο για την σωστή λειτουργία.
Σε Huawei p40pro που έχω βάλει τζαμί δεν επηρεάζει καθόλου είτε το έχω είτε όχι δουλεύει το ίδιο το δαχτυλικο ίσως παίζει ρόλο του ότι στο p40pro εκεί που πατάς για το δακτυλικό ανάβει λευκός έντονος φωτισμός και το βοηθάει στην αναγνώριση ενώ στα Samsung δεν γίνεται αυτό .