Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλησπέρα δεν ξέρω αν θα το δει κανεις αυτό αλλά θελω βοήθεια.
Έχω το ui 6.1 έχει έρθει ειδοποίηση για το ui 7 αλλά δεν την εχω κάνει το θέμα όμως είναι άλλο οταν παω να δω μια ταινία ή σειρά η φωτεινότητα χαμηλώνει ενώ η μπάρα είναι γεμάτη και αν βγω φαίνεται κανονικά
Μάλλον το player που χρησιμοποιείς έχει δική του φωτεινότητα. Δοκίμασε να κάνεις slide το δάχτυλο σου πάνω κάτω στην αριστερή πλευρά της οθόνης την ώρα που βλέπεις κάτι. Αν δεν πιάσει αυτο τσέκαρε στα settings του player. Αν θες πες μου και ποιο player χρησιμοποιείς, αν και η συμβουλή που σου έδωσα ισχύει λίγο πολύ για όλα τα players.
Σε ποια συσκευή? Συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές.? Γενικά αν δεν έχουν γίνει οι ενημερώσεις λογισμικού εφαρμογών κλπ για αρκετό καιρό ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα
Μην κάνεις την αναβαθμιση ακόμα. Έχει πολλά προβλήματα και από ενημερώσεις μας έχουν αφήσει στο έλεος...Αυτό δεν σημαίνει οτι σε σένα θα υπάρξει πρόβλημα αλλά γενικώς ειναι παρα πολλά.
Εμένα προσωπικά το κινητό πλέον δεν έχει σημα είτε με wifi calling είτε με volte αραιά και που πιάνω και δεν μπορούν να πιάσουν γραμμή αλλά ούτε και εγώ να καλέσω. Πρέπει να κάνω ακροβατικά για να καλέσω...Συνέβει ακριβώς μετά την αναβάθμιση και έχω ακολουθήσει ολα τα στάδια που θα μπορούσαν να επιλύσουν το πρόβλημα αλλά δεν.Αν τσεκάρεις την sam mobile Ευρώπης ειναι παρα πολλοί οι χρήστες που αντιμετωπίζουν το ίδιο προβλημα .