Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Ειδοποιήσεις!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 23-03-2024 11:14 PM)
1373 Προβολές σελίδας
Επιλογές
Καλησπέρα στην ομάδα! 
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω παρατηρήσει ότι συχνά δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις ότι έχω μηνύματα στο viber και από χθες δεν ενημερώνομαι ότι έχω mail στην εφαρμογή outlook. Κάνοντας wipe cache partition λέτε να διορθωθεί το πρόβλημα;
13 Απαντήσεις
vasiak
Hotshot
Επιλογές
Καλησπέρα και σε σένα, για αρχή πρέπει να κάνεις εκκαθάριση των δεδομένων στις εφαρμογές αυτές.
Επιλογές
Εννοείς εκκαθάριση μνήμης cache σε κάθε εφαρμογή. Αν κάνω δεδομένων θα εξαφανιστούν όλα. Έχω back up αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός. Έτσι νομίζω τουλάχιστον!
Επιλογές
Έκανα εκκαθάριση μνήμης cache και clear cache partition. Θα επανέλθω όταν θα το ελέγξω ξανά αύριο .
vasiak
Hotshot
Επιλογές
Καλό είναι να την κάνεις την εκκαθάριση όλων, για να δουλέψουν οι εφαρμογές, γιατί άμα κάνεις το wipe cache partition, πάλι θα χάσεις όλα αυτά που έχεις. Οπότε κάνε αυτό και άσε την άλλη λύση εάν δεν έχεις αποτέλεσμα.
Επιλογές
Επειδή το έχω ξανακάνει πολλές φορές δεν χάνεις τίποτα με το wipe cache partition. Τέλος πάντων, θα το ελέγξω και αν δεν θα κάνω και εκκαθάριση δεδομένων. Πάντως είναι πολλά τα 2,5 gb συνομιλίες με δουλειές κτλ μα χαθούν. Θα γίνει back up βέβαια αλλά πιστεύω κάτι άλλο φταίει. Θα δούμε.
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει για τις συμβουλές.
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Για τα mail σου ενεργοποιησε τον Συγχρονισμό απο το πινακα γρηγορης προσβασης κ μεσα απο τις ρυθμισεις των mail σου ενεργοποιησε επισης τον Συγχρονισμό..
Οσο για το Viber εχει γενικα ενα θεματακι..
Ενεργοποιησε ολες τις ειδοποιήσεις μεσα απο τις Πληροφορίες Εφαρμογης κι επίσης μεσα απο τις ρυθμισεις της εφαρμογής του viber .
Επιλογές
Καλημέρα! Αυτά είναι όλα από πριν τακτοποιημενα 👌
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Καλημερα, το τελευταίο που μπορω να σκεφτω ειναι να δεις μηπως τα εχεις σε deep sleep.