Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Δεν φορτιζει!s22utra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 30-07-2024 08:10 AM)
170 Προβολές σελίδας
martha2385
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα σας !
Πριν μια εβδομάδα μου έβγαζε σταγονα την ωρα που το έβαζα για να φορτίσει ξαφνικά και χωρίς λόγο .Αυτό σταμάτησε μόνο του και τώρα δεν φορτιζει με κανένα φορτιστή δείχνει ότι φορτιζει και σε δευτερόλεπτα σταματάει η φόρτιση. Ξέρεις κάποιος κάποιο καλό σέρβις και γρήγορο;περιοχή αθηνα,ραφηνα .
Έχω απογοητευτεί το Δεκέμβριο είχε κάψει την πλακέτα βέβαια μου την άλλαξαν ήταν στην εγγύηση. Τώρα όμως δεν είναι.

12 Απαντήσεις
Desmondi
Voyager
Επιλογές
Ίσως έχει μπει σκόνη μέσα στην τρύπα που βάλεις τον φορτιστή.
martha2385
Explorer
Επιλογές
Τώρα αν πω ότι φορτιζει στο αμάξι κανονικά τι να πω!!!!!!έχω αλλάξει δύο φορτιστές στο σπίτι. Να φταίνε οι φορτιστές;
GeorgiaP_
Moderator
Moderator
Επιλογές

Καλημέρα Μάρθα 👋  Μπορείς να τρέξεις τους διαγνωστικούς ελέγχους εδώ στο community για να δεις αν θα εντοπίσει κάποιο ζήτημα. Εναλλακτικά επειδή αναφέρεις ότι σε ενδιαφέρει να βρεις καλό service θα σου πρότεινα να επισκεφθείς ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο service της Samsung 🔧 . Μπορείς να βρεις το πλησιέστερο που σε εξυπηρετεί εδώ  https://www.samsung.com/gr/support/service-center/ 

Είμαι στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς 😊

martha2385
Explorer
Επιλογές
Ευχαριστώ το έκανα μου λέει καλή κατάσταση μπαταρίας και ότι φορτιζει κανονικά με το καλώδιο. Να έχουν πρόβλημα οι φορτιστές;όπως και να έχει,θα πάω να το δουν.
GeorgiaP_
Moderator
Moderator
Επιλογές

Το φορτίζεις με αυθεντικό Samsung φορτιστή ;

martha2385
Explorer
Επιλογές
Ο ανταπτορας είναι αυθεντικός το καλώδιο όχι γιατί χαλασε μετά από 6 μήνες χρήσης! Έχω απογοητευτεί από το πρώτο μου κινητό μέχρι τώρα επιλέγω μόνο samsung και ένα τόσο ακριβό τηλέφωνο να μου βγάζει πρόβλημα....έχω στεναχωρεθει
mike_s24ultra
Troubleshooter
Επιλογές
Όταν δεν χρησιμοποιας γνήσιους φορτιστές και γενικά accesories για κινητά και χρησιμοποιας κινέζικα σύρματα είναι λογικό..
mike_s24ultra
Troubleshooter
Επιλογές
Το καλώδιο το έχω εδώ και χρόνια της Samsung και δουλεύει περίφημα.
martha2385
Explorer
Επιλογές
Μου χαλασε ο γνήσιος σε 6 μήνες και όχι δεν είναι λογικό γιατί ο άντρας μου έχει I phone δεν του έχει πάθει τιποτα