Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Δεν έχω σήμα ούτε για χρήση δεδομένων ούτε για τηλεφωνικές κλήσεις

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-10-2023 12:35 PM)
2780 Προβολές σελίδας
Φούφουτος
Journeyman
Επιλογές
Γεια σε όλους, τους τελευταίους μήνες (από αρχές Ιουλίου αν υπολογίζω σωστά έως και τώρα τον Οκτώβριο) έχω πολύ σοβαρό θέμα με το τηλέφωνο. Για να πάρω τηλέφωνο πρέπει να περιμένω 2-3 λεπτά για να πιάσει σήμα και συχνά πυκνά το τηλέφωνο κάνει πολλές διακοπές. Δεν έχει να κάνει με τον πάροχο γιατί το έχω ψάξει με την vodafone και μάλιστα άλλαξα και την κάρτα sim με κόστος 7 ευρώ για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι θέμα του παρόχου. Ένα άλλο ακόμα πιο βασικό πρόβλημα είναι αυτό με τη χρήση δεδομένων. Το Internet μου είναι απαραίτητο καθώς δουλεύω πολύ από το κινητό για να απαντάω σε πελάτες μου. Από τον Ιούλιο και έπειτα η μόνιμη ένδειξη στο σήμα είναι Ε και ανά 10 λεπτά πιάνει 4G για ένα λεπτό και μετά χάνεται πάλι. Η κατάσταση είναι για να το πω με μια λέξη ΤΡΑΓΙΚΗ! Πραγματικά το πρόβλημα είναι μεγάλο και ως ένα βαθμό έχω μετανιώσει για την αγορά αυτή επειδή σαν μια συσκευή "τηλεφώνου" δεν μου προσφέρει τα πιο βασικά, δηλαδή κλήσεις και πλοήγηση στο ίντερνετ. Έχω κάνει όσες ενέργειες μπορώ να κάνω για να φτιάξω το πρόβλημα πλην της επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να περνάω τα πάντα στον υπολογιστή και να κάνω backup αρχεία κλπ κλπ, με αλλά λόγια η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι η έσχατη λύση (ειλικρινά δεν ξέρω αν ακόμα και αυτό θα λύσει το πρόβλημα!!!). Θα ήθελα να να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο άλλο μέλος ανάμεσά μας που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, με συγχωρείτε για το μακροσκελές κείμενο. Ευχαριστώ πολύ!

ΥΓ: Τραγική ειρωνεία, πήγα να δημοσιεύσω την ανάρτηση και λόγω μη σήματος ίντερνετ δεν ανέβηκε!! 😂😂😂 Ας ξαναπροσπαθήσω!

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλησπέρα, έτσι πως το περιγράφεις, φοβάμαι μήπως δεν είναι θέμα λογισμικού, αλλά υλικού και συγκεκριμένα της κεραίας. Ίσως τελικά πρέπει να κάνεις μια αρχικοποίηση συσκευής, όσο επίπονο κι αν είναι αυτό, αφού έτσι κι αλλιώς, στο τέλος δεν θα αποφύγεις την επίσκεψη σε επίσημο επισκευαστικό κέντρο, όπου αναγκαστικά θα κάνεις αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων της συσκευής σου. Τουλάχιστον με την αρχικοποίηση θα σου λυθεί η απορία αν είναι θέμα λογισμικού. Μήπως σου έπεσε κάποια στιγμή το κινητό και με τον κραδασμό αποκολλήθηκε εσωτερικά η κεραία; Μπορεί πάλι να είναι κάποια ψυχρή κόλληση, αστοχία υλικού που δημιουργεί το θέμα. Αυτό μόνο στο επίσημο σέρβις θα το διαπιστώσουν και θα το λύσουν.

Υγ. Διαγνωστικό έλεγχο έκανες για σήμα κινητής και wifi;

Thanos D
Samsung Galaxy A52s

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

17 Απαντήσεις
Λύση
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλησπέρα, έτσι πως το περιγράφεις, φοβάμαι μήπως δεν είναι θέμα λογισμικού, αλλά υλικού και συγκεκριμένα της κεραίας. Ίσως τελικά πρέπει να κάνεις μια αρχικοποίηση συσκευής, όσο επίπονο κι αν είναι αυτό, αφού έτσι κι αλλιώς, στο τέλος δεν θα αποφύγεις την επίσκεψη σε επίσημο επισκευαστικό κέντρο, όπου αναγκαστικά θα κάνεις αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων της συσκευής σου. Τουλάχιστον με την αρχικοποίηση θα σου λυθεί η απορία αν είναι θέμα λογισμικού. Μήπως σου έπεσε κάποια στιγμή το κινητό και με τον κραδασμό αποκολλήθηκε εσωτερικά η κεραία; Μπορεί πάλι να είναι κάποια ψυχρή κόλληση, αστοχία υλικού που δημιουργεί το θέμα. Αυτό μόνο στο επίσημο σέρβις θα το διαπιστώσουν και θα το λύσουν.

Υγ. Διαγνωστικό έλεγχο έκανες για σήμα κινητής και wifi;

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Φούφουτος
Journeyman
Επιλογές
Καλησπέρα, από τα διαγνωστικά του κινητού δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το κινητό φυσικά είναι ακόμα σε εγγύηση γιατί αγοράστηκε Νοέμβριο του 2022 και η εγγύηση αν δεν κάνω λάθος είναι για 2 χρόνια. Όταν μιλάμε για αρχικοποίηση συσκευής εννοούμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ναι, αυτή είναι η αρχικοποίηση, επαναφορά στην αρχική κατάσταση, δλδ την εργοστασιακή. Στο σήμα της κάρτας sim τι σου δείχνει; Είναι σχετικά ισχυρό; Το βλέπεις από τις ρυθμίσεις, πληροφορίες για το τηλέφωνο, πληροφορίες κατάστασης, κατάσταση κάρτας sim.1697280705781_1697280705771_0.jpg
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Φούφουτος
Journeyman
Επιλογές
Το σήμα που μου δείχνει είναι αρκετά καλό. Άσχετα όμως με αυτό αν πχ τώρα προσπαθήσω να κάνω μια κλήση πιθανότατα δεν θα πιάσω γραμμή. Τις περισσότερες φορές στην τρίτη προσπάθεια κλήσης πιάνω γραμμή. Τις δύο πρώτες απλά είναι σε αναμονή για ένα λεπτό περίπου και μετά πέφτει η γραμμή.Screenshot_20231014_135723_Settings.jpg
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ναι κατάλαβα τι λες. Κοίτα, στη θέση σου θα εφάρμοζα την έσχατη λύση της επαναφοράς της συσκευής μήπως και διορθώσει. Από κει και πέρα, θα πήγαινα τη συσκευή σε επίσημο σέρβις, μιας και ακόμα είναι σε εγγύηση. Θέλω να πιστεύω πως κάτι θα βρουν εκεί πιθανότατα. Τι να σου πω, έπεσες στην περίπτωση, εύχομαι να βρεις άκρη γιατί είναι καλή και ακριβή συσκευή.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Φούφουτος
Journeyman
Επιλογές
Ναι...για το ακριβή θα συμφωνήσω σίγουρα!! Καλώς, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έχεις το ίδιο πρόβλημα και σε άλλες περιοχές, και σε άλλες κεραίες???
Επίσης δοκίμασε και με άλλον παροχο (αν έχεις από κάποιο γνωστό άλλη sim) πολύ πιθανό να εχεινθεμα η Vodafone και να βαριούνται ή να μηβθελουν να τον παραδεχτούν.
Φούφουτος
Journeyman
Επιλογές
Καλησπέρα, δυστυχώς το πρόβλημα συμβαίνει παντού. Το έχω σκεφτεί αυτό με την sim άλλου παρόχου αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Θα το δοκιμάσω τώρα, ευχαριστώ για την συμβουλή. Πάντως όταν είχα βάλει την sim που έχω στο παλιό μου κινητό δούλευε άψογα, γι'αυτό δεν έχω και μεγάλες ελπίδες όσον αφορά αυτήν την πιθανή λύση.
drlove2
Voyager
Επιλογές
Οχι,η voda δεν έχει θέμα σε εμένα και άλλους φίλους μου.Κεραία συσκευής φίλε μου,πήγαινε χτες σε ένα επισκευαστικό κέντρο αφού έχεις εγγύηση!