Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Γνωρίζετε?

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 27-01-2023 01:33 AM)
444 Προβολές σελίδας
JohnSkafidas
Pioneer
Επιλογές
Λόγο του κινητού μου που δεν έχει sd card 🙂(S22 Ultra) θα ήθελα κάποιον 1)δωρεάν τρόπο ή 2)φθηνό τρόπο αποθήκευσης σε cloud κυρίως για φώτο/βίντεο ώστε να τα έχω διαθέσιμα οπότε τα χρειαστώ. ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
19 Απαντήσεις
dmtris26
Troubleshooter
Επιλογές
Google drive ή φτιάχνεις πολλά email 🤣 για να έχεις το free νομίζω 5gb για κάθε email
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Γιατί δεν αποθηκεύεις στον υπολογιστή σου όσες φώτο και βίντεο θες;;;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
σου δίνει η συσκευή ήδη 2 τρόπους, Google drive νομίζω 15gb free και one drive αλλά τόσα...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
επίσης σου δίνει η samsung με πολλές συσκευές και με τη σειρά s22 100gb δωρεάν για 6 μήνες στο one drive...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
εγώ πάντως παίρνω συσκευή με 256 αποθηκευτικό, και φυσικά παίρνω πάντα back up στο pc...
δεν αξίζει πλέον να έχεις sd card, ακόμη και η πιο γρήγορη είναι υπερβολικά αργή σε σχέση με τις lpddr πλέον...
vagg17
Voyager
Επιλογές
Καλημερα.Οταν λες αργη εννοεις στην μεταφορα δεδομενων η στο να τρεξει βιντεο και φωτογραφιες?
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Google drive ή One drive όπως είπαν τα παιδιά, δίνουν 15gb δωρεάν. Επι πληρωμή συνδρομή με 7 ευρώ το μήνα το Onedrive (γενική συνδρομή office) δίνει 1TB ενώ το Google drive με 10 δίνει 2TB. Υπάρχει και το Μega που γίνει 20gb δωρεάν 2ΤΒ με 10 ευρώ το μήνα και έχει εφαρμογή για κινητά.
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Μεταφορά αρχείων, εγγραφή και ανάγνωση δεδομένων. Που επηρεάζει πόσο γρήγορα θα σου ανοίξει μια φώτο ενα βίντεο και γενικώς ένα μεγάλο αρχείο. Είναι πλέον πιο αργές.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
υπάρχουν πολλών ειδών και κατηγοριών sd cards... αναλόγως την χρήση, άλλες για εφαρμογές, άλλες για βίντεο και φωτογραφία άλλες γενικής χρήσης... με τα ανάλογα αναγνωριστικα (u3, A2, xc I , V30 βλ. Φωτο).
εγώ να σου δώσω να καταλάβεις όταν είχα το s10+ αγόρασα αυτή της φωτογραφίας, την έφερα από Σκωτία γιατί εδώ είχε 80€
200 read 140 write... και πάλι, τα βίντεο έκαναν σπασίματα, καινοχι σε 4k αλλά σε fhd 60fps...
σαν την εσωτερική δεν έχει...
άσε που δε ξέρω αν στο cloud κρατάει το αρχικό μέγεθος ή το ρίχνει για λόγους εξοικονόμηση χώρου!!xlarge_20220624123713_33999836.jpeg_1000002087_1674805643.jpg