Καλησπέρα στο Community! Θα ήθελα μια βοήθεια από τους γνώστες του Community σχετικά με ποιο κινητό να πάρω από την σειρά S22.
Αρχικά εγώ έχω το S10e, ένα κινητό που το αγάπησα παρόλα τα προβλήματα του. Εγώ περίμενα πως και πως για ένα τούμπανο S22, δηλαδή ένα καλύτερο S21 ultra, χωρίς να συνδυάζει δύο κινητά(Note & S) ή να είναι ένα Note.
Γιαυτό έρχομαι στο δίλημμα μου: S22+ ή S22 ultra?
Όσο αναφορά το ultra μου αρέσουν όλα εκτός από την προσθήκη του Pen το οποίο πιστεύω ότι πιάνει απλά χώρο και δεν το θεωρώ απαραίτητο για κάποιον που δεν το χρησιμοποιεί. Επίσης ο σχεδιασμός με τις στρογγυλεμενες άκρες πιστεύω πως δεν βολεύει τόσο όσο τον σχεδιασμό του S22+.
Το μόνο καλύτερο που έχει από το S22+ είναι: Καλύτερη μεγαλύτερη οθόνη ( ποιότητα και refresh rate), Ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία, πολύ καλύτερες κάμερες από την υπόλοιπη σειρά και μεγαλύτερη ram.
Σίγουρα έχω θέλω να πάρω 256gb οπότε η διαφορά του Plus με το Ultra είναι 250€(1150€ - 1400€). (Και για τα δύο κινητά πρέπει να πάρω φορτιστή και θήκη και τσαμακι/μεμβράνη οπότε δεν τα μετράω)
Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας και να με βοηθήσετε να πάρω μια απόφαση καθώς το σκέφτομαι τόσες μέρες και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.