Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Čet funkcie

(Téma vytvořeno: 23-01-2023 12:45 AM)
303 Zobrazení
zubkoj
Explorer
Možnosti
Vie niekto, resp., dá sa zapnúť funkcia čet na obidvoch sim kartách súčasne, ktoré to podporujú? Používam správy od Google. 
0 Like
11 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Správy od Googlu majú možnosť vytvoriť skupinový chat, i pre 2 SIM súčasne. Zároveň sa mi kladie otázka k čomu je toto dobré?

Inak existujú aplikácie tretích strán, u ktorých sú podporované skupinové chaty, je možné pridať si aj duálne účty, pokiaľ sú využívané 2 SIM karty.

0 Like
zubkoj
Explorer
Možnosti
Nechcem skupinový chat. Len mám 2 sim karty, služobnú a súkromnú. Chat funguje iba na súkromnej, to je v poriadku. Na firemnej nie, kde by som tiež uvítal. Kvôli všelijakým adresám, fotkám atď., ktoré je zbytočné posielať mailom alebo neviem čím. Je to rýchlejšie. No a to sa mi nedá. Keď karty rozdelím do dvoch mobilov, tak chat funguje na obidvoch kartách. Keď dám do jedného tak funguje iba karta súkromná
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Momentálne nemám možnosť to overiť, ale:

Nezmení sa náhodou možnosť "četových funkcií" na druhú SIM kartu, keď zmeníte preferovanú SIM kartu na využívanie mobilného dátového pripojenia?

0 Like
zubkoj
Explorer
Možnosti
Nie, keď zmením dátové pripojenie, tak funkcia čet je neaktívna pri správach od Samsungu, ale pri správach od Google funguje.
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

No tak ak vám vyhovuje táto aplikácia, nastavte si Google správy ako predvolenú aplikáciu na správy a tu tá možnosť prepínať medzi SIM kartami pri odoslaní je. Všetky vlákna ostatných chatov zároveň ostávajú v jednej aplikácií, meníte len vlákna a pri odoslaní sms SIMku

0 Like
zubkoj
Explorer
Možnosti
No to áno, lenže čet funkcie sú vždy iba pri jednej simScreenshot_20230125_083016_Messages_1000001993_1674631816.jpg
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Priznám sa, že aplikáciu som si nainštalovala iba kvoli rade :face-with-tears-of-joy: samotne ju nepoužívam, pri vyplnení telefónneho čísla k četu, vyskočí informácia: Četové funkcie sú mometnálne k dispozícií pre vašu predvolenú alebo preferovanú SIM kartu na hovoty. Neskôr môžu byť k dispozícií pre iné SIM karty.

Takže najskôr funguje fakt iba pre jednu SIMku, skúste si pozmeniť predovlenú alebo preferovanú SIM kartu v telefóne a možno sa podarí zmeniť tento čet.

WhatsApp Image 2023-01-25 at 08.47.56.jpeg

0 Like
zubkoj
Explorer
Možnosti
Nepodarí. Ďalej sa tam píše, že ak chcem používať funkciu na dvoch sim treba kontaktovať výrobcu
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Ani pri zmene preferovanej SIMky? ak teda nie je východisko, tak kontaktujte operátora a výrobcu.

0 Like