Užverti

What are you looking for?

atšaukti
Rodomi rezultatai 
Vietoj to ieškokite 
Ar turėjote omenyje: 

UgnėsGraž Galaxy S21 FE apžvalga

(Topic created on: 27-01-2022 03:21 PM)
185 Peržiūros
UgneGraz
First Poster
Parinktys

Labas! Aš esu UgneGraz ir man buvo suteikta garbė, vienai pirmųjų, išbandyti naująjį Samsung Galaxy S21 FE telefoną, todėl noriu pasidalinti savo įspūdžiais!

Telefonas man yra ne tik daiktas, be kurio neištveriu nei dienos, bet ir mano darbo įrankis. Samsung Galaxy S21 FE turi begalę funkcijų, kurios man tą darbą palengvina. „Vlog“ režimas leidžia man filmuoti naudojant ir priekinę ir galinę kameras!! Tai paįvairina mano kuriamus vaizdo įrašus, ir, beabejo, pagerina jų kokybę. Fotoaparato funkcija, palikusi man didelį įspūdį – „Objektų trynimas“. Padariusi nuotrauką, pamatau, kad man netinka negraži dėžė stovinti kampe… Vienas spustelėjimas, ir dėžės nebėra. Man nebereikia siųstis papildomų programėlių, kad pašalinčiau nepageidaujamus objektus iš nuotraukų!

Screenshot_20220127-143240_Gallery.jpg20220127_141359.jpg

Būtinai noriu paminėti, kad šis telefonas gali dalintis savo baterija su kitais Samsung įrenginiais. Man tai visiška naujiena, kuri mane labai maloniai nustebino. Išėjęs iš namų atsiminei, kad pamiršai pasikrauti savo GalaxyBuds? BE PROBLEMŲ! Pridėk ausines prie savo Samsung Galaxy S21 FE telefono ir problema išspręsta!

Na, o man, kaip merginai, telefonas turi būti ir gražus aksesuaras:) Būtent dėl to, iš keturių galimų spalvų išsirinkau levandų spalvą, kuri šiais metais yra MUST HAVE!

Spausk čia ir pamatyk, kokį TikTok‘ą sukūriau įkvėpta šios telefono spalvos  💜💜💜

Tai telefonas, padedantis man dirbti, stebinantis naujausiomis technologijomis bei labai stilingas ir patogus! Esu labai patenkinta ir kviečiu telefoną išbandyti patiems!

Taip pat visus labai kviečiu dalyvauti Color Challenge konkurse, kuris vyksta Samsung Facebook ir Instagram paskyrose! Kas savaitę renkant mėgstamiausią Samsung Galaxy S21 FE spalvą galite laimėti savaitės spalvos favoritės telefoną! Skubėkite dalyvauti!!!

IMG_6163.JPGIMG_6165.jpg

1 Sprendimas

Priimti sprendimai
Sprendimas
7rdy
Samsung Members Star ★
Parinktys

Ačiū už apžvalgą, @UgneGraz. 😉

Aš taip pat šiuo metu testuoju šį telefoną ir tikrai pritariu - telefonas įspūdingas. :smiling-face:

SAMSUNG Community Lietuva

Žiūrėti sprendimą originaliame pranešime

0 Kudos
2 REPLIES 2
Paula_P
Community Manager
Parinktys

Sveikiname prisijungus prie Samsung Community ir dėkojame už tavo apžvalgą, @UgneGraz.

Sprendimas
7rdy
Samsung Members Star ★
Parinktys

Ačiū už apžvalgą, @UgneGraz. 😉

Aš taip pat šiuo metu testuoju šį telefoną ir tikrai pritariu - telefonas įspūdingas. :smiling-face:

SAMSUNG Community Lietuva
0 Kudos