ant 28-07-2021 01:29 PM
Nusipirkau samsung S21 modelio telefona. Ir niekaip neAisku kaip atlikti ekrano kopija. Nes tryju miktuku kombinacija tesiog neveikia. Jau nervas ima kad to neimanoma padaryti. Bei telefono akumuluatorius neatlaiko nei paros. Isties nusivyliau siuo pirkiniu nors buvau tikrai patenkinta i samsung s8 modeliu todel ir grizau prie sio modelio telefonu. Prasau paiakinti kaip atlikti kitaip ekrano kopija nei tryju miktuku kombinacija
Išspręsta! Eiti į Sprendimą.
28-07-2021 01:34 PM - redaguota 28-07-2021 01:53 PM
Sveika, @Rasamisiu ,
Ekrano kopiją gali padaryti paspaudus ir palaikius Bixby ir garsumo mažinimo mygtukus.
Pranešk, ar pavyko.
Samsung Community komanda 🤝
28-07-2021 01:34 PM - redaguota 28-07-2021 01:53 PM
Sveika, @Rasamisiu ,
Ekrano kopiją gali padaryti paspaudus ir palaikius Bixby ir garsumo mažinimo mygtukus.
Pranešk, ar pavyko.
Samsung Community komanda 🤝
ant 28-07-2021 07:17 PM
Labas, @Rasamisiu,
Jei netenkina telefono baterijos veikimo laikas siūlyčiau išbandyti funkciją "Prisitaik. energijos vartojimas". Instrukcijos kaip ją rasti štai čia: Kaip pailginti baterijos veikimo laik su energijos taupymo režimu
ant 28-07-2021 09:29 PM
Aš dievinu jus radusi!!! Pavyko!!!!!
ant 29-07-2021 08:09 AM
Sveiki, @Rasamisiu,
Taip pat dėl akumuliatoriaus ištvermės siūlau išbandyti nenaudojamų programų užmigdymą. Tai galite padaryti taip: Eikite į nustatymus > Įrenginio priežiūra > Akumuliatorius > Naudojimo fone apribojimai > Užmigdytos programos.
Sėkmės!🙂
ant 29-07-2021 03:11 PM
Ekrano nuotraukos (screenshot) kombinacija ir man buvo netikėta 😊
Standartinėje konfigūracijoje Bixby mygtukas, nuspaustas ir palaikytas kartu su garso mažinimo mygtuku, „pažadina“ Bixby. Šią elgseną Settings > Advanced Features > Side key > Press and hold pakeičiau į Power off menu, mat nebuvo patogu pastarąjį pasiekti iš viršutinio „stalčiaus“. Taigi dabar norėdamas padaryti ekrano nuotrauką turiu trumpai kartu paspausti Bixby ir garso mažinimo mygtuką 👍