03-11-2024 11:03 PM
Sveiki. Šodien saņēmu testam savu Samsung #Galaxy #S24 Paldies Samsung Latvija komandai par iespēju
Pirmais iespaids - kvalitatīva apdare, ļoti laba korpusa kvalitāte ...un gana slīdīga aizmugure (kas man automātiski liedz testa aparātu ņemt līdzi, lai nenomestu)...
Viegli izdevās iekopēt esošo kontu un datus - par to tiešām padomāts - viss ātri un ērti atjaunojās starp Samsung/Android.
Salīdzinājumā ar manu esošo SG22Ultra - žiperīgāk strādā, ērtāk rokā paņemt, kameras kvalitāte laba, dzirdamība un lietojamība arī. Baterija nelietojot tur ilgi.
Priekšlikums turpmāk testējamajiem aparātiem dot līdzi kaut simbolisku vāciņu, lai var staigāt droši un ņemt līdzi nebaidoties nomest/ saskrāpēt utml.
Par Galaxy AI funkcijām.
Kas man ļoti patika, ko nebiju lietojusi iepriekš - funkcija "Circle to search" - paturot vidējo pogu ekrānā parādās mākslīgā intelekta rīku ikonas un tad ar pirkstu apvelkot vēlamo objektu aktīvajā ekrānā - ļoti ērts un noderīgs rīks - meklēju info par augiem un konkrēta ražotāja produktu...
Ko es vēl pamēģināju - tulkotāju ar AI, bilžu rediģēšanu ar AI, bet šeit saskatu specifisku iespēju pie konkrētām vajadzībām...
Zvanīšanas un tērzēšanas palīgu nelietoju - jo nav LV valodas.
Kopsavilkums - labs aparāts, ja patīk un interesē jaunākās tehnoloģijas. Vai es mainītu savu s22 Ultra - laikam ne. Un turpināšu testēt mākslīgā intelekta iespējas un padalīšos, ja ko interesantu atklāšu.
04-11-2024 07:04 AM
Circle to search ir arī pieejams S22 ultra un pārējās AI funkcijas
04-11-2024 08:30 AM
Jā, izpētīju uz s24 un pamēģināju arī uz s22ultra. Turpināšu izmantot un testēt.
pirmdiena